Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Κουτσουμπιές τσιπραίικες

Μην ο Κουτσούμπας λάλησε
μην έπαθε αμνησία?
Ούτε ο Κουτσούμπας λάλησε
ούτε έπαθε αμνησία
Εμάς δουλεύει ο λακές
κι ο Περισσός γλεντάει
                                                                  (δημοτικό από τα ΆΓΡΑΦΑ)

Ώστε έτσι λοιπόν η μοσχαροκεφαλή.Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα ήταν "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ." Το δικό σου ΑΚΥΡΟ τι ήταν ωρέ?



Αυτό το ΟΧΙ που σε συνεννόηση με το Τσίπρα και τα ΠΟΛΥ μεγάλα αφεντικά ΤΟΥΣ ήθελαν να το αδυνατίσουν όσο γίνεται περισσότερο και να βγει το ΝΑΙ.Και επειδή οι στυλοβάτες των κυρίαρχων δεν μπορούσαν να προπαγανδίσουν το ΝΑΙ που γάβγιζαν τα άλλα σκυλιά,κρύφτηκαν πίσω από το ΑΚΥΡΟ.Ο σκοπός ο ίδιος να κοπεί όσο γίνεται το ΟΧΙ.Αλλά ξεφτιλίστηκαν όλοι μαζί.

Τώρα πριν καλά περάσει χρόνος,αρχίζει η επιχείρηση του Περισσού,κουκούλωμα μιας ακόμη προδοσίας με τα γνωστά.Ψέμα,καπηλεία,παρντόν λάθος,πάλι επιβεβαιωθήκαμε ως Πυθίες,κλπ.
Όμως ως εκεί φτάνει η τούμπα τους.Ναι μεν αναγνώριση της "περηφάνιας" αλλά τσιμουδιά για εκτροπή και πραξικόπημα με την ακύρωση του αποτελέσματος του  Δημοψηφίσματος.Δεν έγινε και τίποτα, άλλωστε το λέγανε αυτοί με το άκυρο που πλάσαραν:"Ότι θέλετε να κάνετε αφεντικά,εμείς θα σας κοιτάμε..."
Μέχρι να έρθει ο Κούλης,που λόγω δεκαετιών υπηρεσίας του Περισσού στο Μητσοτακέικο θα έχουμε νέες παραστάσεις.

Σημ. Δε θα με απασχολούσε καθόλου η πασίγνωστη αθλιότητα τους.Όμως είναι αυτοί που στέλνουν ψηφοφόρους στη Χ.Α. απελπισμένους λαϊκούς ανθρώπους τους οποίους θεωρούν χαζούς, και ότι  δεν καταλαβαίνουν το ρόλο τους και τις προδοσίες τους.Δεν θα ξεχάσω εκεί κοντά στις εκλογές του Σεπτεμβρίου κάποιους να ελεεινολογούν έναν έντιμο άνθρωπο με αφορμή αυτή ακριβώς την εντολή,να ψηφίσουν άκυρο στο δημοψήφισμα.Και αυτός με ντροπή να ψελλίζει μόνο "Εγώ ψήφισα ΟΧΙ,δεν έριξα το άκυρο που μου έδωσε ο..." Και έλεγε αλήθεια γιατί μπορούσε να το αποδείξει.

2 σχόλια:

  1. Ένα χρόνο πριν στην επιτροπή της Βουλής για το τρίτο μνημόνιο αν θα πάει για ψήφιση Ο Καραθανασόπουλος και ο άλλος του ΚΚΕ ψήφιζαν λευκό και έτσι πήγε και πέρασε.Η τότε πρόεδρος Κωσταντοπούλου σχεδόν τους παρακαλούσε να κάνουν το λευκό ΟΧΙ,αλλά αυτοί αρνήθηκαν.Και νομίζουν ότι κρύφτηκαν και κανένας δε κατάλαβε τι έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να θυμηθεί τι να ξεχάσει κανείς.90 χρόνια μουτσούνες για χτύπημα τη κρίσημη στιγμή.

      Διαγραφή