Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΜΜΑΤΟΔΑΝΕΙΑ

"Οι εισαγγελικές αρχές έχουν ζητήσει από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία να καταθέσουν σε έρευνα για τα δάνεια των περίπου 200 εκατ. ευρώ που έχουν λάβει από ελληνικές τράπεζες, ανέφεραν την Παρασκευή Έλληνες αξιωματούχοι στο Reuters. 

"Θα εξετασθούν για εγκλήματα κατά του δημοσίου" ανέφερε δικαστικός αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι οι αρχές εξετάζουν και τα οικονομικά του ΚΚΕ.

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε στο Reuters ότι το κόμμα έχει κληθεί να καταθέσει, αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση. Η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε κάποιο σχόλιο.
Υπενθυμίζεται ότι καλά πληροφορημένες τραπεζικές πηγές είχαν δηλώσει στο Reuters το Σεπτέμβριο ότι και τα δύο κόμματα έχουν λάβει δάνεια 232 εκατ. ευρώ από ελληνικές τράπεζες και ότι για ορισμένα από τα δάνεια υπάρχουν δυσκολίες αποπληρωμής.

Να προσθέσουμε ότι τα μεγαλύτερα ποσά τα έχουν πάρει από κρατικές τράπεζες π.χ.Αγροτική που αφού τις σπάζουν σε καλές και κακές το καλό το χαρίζουν πχ στη Πειραιώς για να τη σώσουν και το κακό όπου έχουν βάλει και τα δάνεια τους (επειδή δε θα τα επιστρέψουν)  το πληρώνουμε εμείς. 

Τέλος,δε νομίζω να είναι κανείς τόσο αφελής,ώστε να περιμένει ότι δε θα βγούνε λάδι όλοι τους και αυτά γίνονται για τους τύπους.Θυμόμαστε το 1 εκατομ.μάρκα του Τσουκάτου-ΠΑΣΟΚ-SIEMENS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου