Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ανασχηματισμένα κομματόσκυλα:ξύλο,τούμπες και καριέρα

Είναι μάλλον περιττό να σχολιάζει κανείς σαλτιμπάγκους πολιτικάντηδες που κατάφεραν να γίνουν δεσμοφύλακες.Αξίζει όμως να τους χλευάζεις και να τους δείχνεις ότι ηλίθιος δεν είσαι και αμνησία δεν έχεις.
Και να γελάς με την αγωνία τους για την καρέκλα και μόνο για την καρέκλα.Τη δική τους αγωνία αλλά  και των παρατρεχάμενων τους που ξαμολήθηκαν να φτιάχνουν αγιογραφίες.¨


Φίλης-Οι κλωτσιές του Τσίπρα κατ' εντολή Jeronimo στα χοντρά πισινά του τον πόνεσαν πολύ. Ξαμολύθηκε ο ίδιος και τα τσιράκια του να σκούζουνε και να μοιρολογούν για την εκπαραθύρωση του.Όταν πέρυσι από Ιούλιο έως Σεπτέμβρη διέσυρε,και απειλούσε όποιον αντιστεκόταν δε του πέρασε από το μυαλό ότι οι γλίτσες είναι αναλώσιμες.Όσοι δε, έβγαλαν περιφορά επ'ώμου τις τόσες χάρες του,να προσέχουν γιατί είναι χοντρές και θα κοψομεσιαστούνε από το βάρος.

Παπαδημητρίου-Ο διαπρεπής οικονομολόγος σύζυγος υπουργού Ράνιας.Μέχρι πριν ένα μήνα με τα αμερικάνικα ινστιτούτα του ήθελε έξοδο από ευρώ ή διπλό νόμισμα.Τώρα μας λέει ότι ευρώ και μόνο ευρώ θα υπηρετήσει και ότι έλεγε μέχρι χθες ήταν απλώς ακαδημαϊκές μαλακίες για να περνάει η ώρα.

Δρίτσας-σύζυγος Τασίας.Κλάμα.Αφού έκανε καριέρα ορκιζόμενος ότι δε θα πουλήσει τον ΟΛΠ και τον πούλησε ΔΕΝ καταλαβαίνει γιατί του πήραν τη καρέκλα.Έτσι τού' ρχεται να δέσει μια κοτρόνα και να βουτήξει στο ξεπουλημένο λιμάνι.Αλλά του το απαγορεύουν οι Κινέζοι ιδιοκτήτες.Γι' αυτό θα πέσει να πνιγεί στο Τουρκολίμανο,πριν το πουλήσει ο αντικαταστάτης του..

Κονιόρδου-Ο κρατικοδίαιτος "πολιτισμός" διαπρέπει και η πίτα θα μοιραστεί στα καλά και υπάκουα παιδιά.

Για την άλλη,τη κοκκινοσκουφίτσα  που το πρώτο μέλημα της ήταν να σβήσει τα ίχνη της  και το δεύτερο να τρατάρει τη τρόικα με ότι τραβάει η όρεξη τους, να είμαστε βέβαιοι ότι το μέλλον της όπως και το παρελθόν θα είναι λαμπρό.Για σκεφτείτε πόσες  πρασινο-κοκκινομουνίτσες έκαναν καριέρα και θα συμφωνήσετε.

Ζουράρις-Θα επαναφέρει τη σχολική στολή που θα είναι το δερμάτινο γιλέκο πάνω από Τ-shirt για να μαθαίνουν τα αγράμματα από αρχαιοελληνικόν κάλλος ενώ θα ψάλουν νεοορθόδοξους ύμνους με συνοδεία πιάνου.

Σκουρλέτης-Κορυφαίος στο παζάρι.Τον ζηλεύουν όλοι οι καρεκλοκένταυροι.

Σταματάμε.Βαρεθήκαμε και σιχαθήκαμε

1 σχόλιο: