Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σιμωνία

Τόσα ψέματα,θράσος και λαμογιά σε μια μόνο ανακοίνωση από το παραπαίδι της Ρούλας που μας έλαχε να μας κυβερνά.Καταλαβαίνουμε και πως σχεδιάζουν τη νέα τους ΕΡΤ.

"Σιμωνία,Όρος που κυρίως αναφέρεται σε περιπτώσεις χειροτονίας ή προαγωγής κληρικών και μοναχών σε εκκλησιαστικό αξίωμα, με προσφορά οικονομικών ανταλλαγμάτων. Εκτός αυτού όμως, ο όρος Σιμωνία αναφέρεται και στη μετάδοση των εκκλησιαστικών μυστηρίων κατόπιν απαίτησης ανταλλάγματος, όπως και σε κάθε άλλη ανάλογη παράβαση τελετουργική ή διοικητική."

από zoornalistas
Μέσω twitter ο πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, Γιώργος Κογιάννης, επιτέθηκε κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου για το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ. Απευθύνοντας του πολλά ερωτήματα ο Γ. Κογιάννης θυμίζει κάποια τα έργα  τουΣίμου Κεδίκογλου στην ΕΡΤ. Σταχυολογούμε:

-  Σίμο Κεδ. τον Λιάτσο ποιος τον έβαλε στην ΕΡΤ για να τη μετατρέψει σε Πετρούλα TV;; ΕΣΥ!!.. Ξυπνήστε…

- Σίμο Κεδ. την Ανθή Σαλαγκούδη που δεν μπορούσε να πει ούτε το “καλημέρα” ποιος τη διόρισε με 3500 το μήνα; ΕΣΥ!!.. Ξυπνήστεεε…

- Σίμο Κεδ. τη Ματίνα Ρέτσα ποιός την έβαλε στην ΕΡΤ με 4000 το μήνα και την έχεις να σηκώνει.. τα τηλέφωνα στο γραφείο σου;.. Ξυπνήστε!!!…

- Σίμο Κεδ ποιοι έριξαν στα τάρταρα την τηλεθέαση που είχε η ΕΡΤ όταν έδωσες εντολή να μας ξηλώσουν; Αυτοί που διόρισες ΕΣΥ!!.. Ξυπνήστεεε...

- Σίμο Κεδ όταν όλοι είμαστε διμηνήτες συμβασιούχοι ποιός με παρέμβαση του πατέρα του υπέγραψε σύμβαση αορίστου χρόνου στην ΕΡΤ; ΕΣΥ! Ξυπνήστε!!

- Σίμο Κεδ ποιός πήγε με έξοδα της ΕΡΤ για μετεκπαίδευση στο CNN; ΕΣΥ!!!.. Και επιστρέφοντας πήγες συμπαρουσιαστής της Κορομηλά στο Μεγκα..

- Σίμο Κεδ ποιός έφαγε χαστούκι στο διάδρομο της ΕΡΤ απ τον μακαρίτη Πριμ γιατί ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως;.. ΕΣΥ!...

- Σίμο Κεδ ποιος διόρισε το στρατό των συμβούλων και παρασυμβούλων τον τελευταίο χρόνο στην ΕΡΤ με 1 εκατ το χρονο κόστος; ΕΣΥ! Ξυπνήστεεε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου