Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Τιμωρία

Θυμάστε το μέγα απατεώνα το 2012 που έλεγε του σύντροφου Κουβέλη "να μη γίνει Τσιριμώκος".Τώρα ξέρουμε γιατί.Είχε πάρει το ρόλο ο ίδιος.

Ξέρουμε ποιοι δοσίλογοι υπάλληλοι θα εκτελέσουν το κατάλογο φρικαλεοτήτων μετά τις εκλογές.
Το μόνο νόημα που έχουν οι εκλογές είναι ο λαός μας να τιμωρήσει τον Τσίπρα.Όχι για εκδίκηση αλλά σαν τιμή σε όσους χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.Χιλιάδες αυτοκτονίες,χιλιάδες μετανάστες, χιλιάδες υποσιτιζόμενοι,χιλιάδες άνεργοι,χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές.
Η συμμορία του Τσίπρα κυριολεκτικά πάτησε πάνω στα πτώματα και τον πόνο για να αναρριχηθεί στην εξουσία και να δώσει περισσότερα πτώματα και πόνο σε εξουθενωμένους ανθρώπους.
Και ο αδίσταχτος απατεώνας εξουσιαστής αποφασισμένος να προσφέρει τα πάντα στα αδηφάγα αφεντικά του.
Όχι στην προπαγάνδα της αποχής, άκυρου, λευκού, Λεβέντηδων που στόχο έχει να ακυρώσει το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος.Ναι ξέρουμε ότι στο προτεκτοράτο ούτε τα προσχήματα δημοκρατίας δεν υπάρχουν πλέον.Μόνο ως καταμετρητής λειτουργεί η κάλπη χωρίς καμία σημασία στο τι θα ακολουθήσει.Μπουμπουνίστε τον ψευταρά όπως στις 5/7/15 που του χαλάσατε την ενέδρα του ΝΑΙ.
Δεν πρέπει να παραδοθούμε επειδή το θέλει ένας Τσιριμώκος που μετράει και εξαργυρώνει τη προδοσία του με την υποστήριξη όλων των εγκληματιών εντός και εκτός.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ωρέ akrat,γράψε και μία λέξη να καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν τα θαυμαστικά.Έκπληξη ?,θαυμασμό ? απόρριψη? συμφωνία?...

      Διαγραφή