Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Κακουργηματικά και τελική λύση

Τα όσα έγιναν με Σαμαροβενιζέλους και λοιπούς τα προηγούμενα χρόνια ήταν μόνο τα ορεκτικά.
Το χορταστικό κύριο πιάτο και τα επιδόρπια ήταν αποφασισμένο να τα δώσει ο μοιραίος άνθρωπος.
Τα θέλουν όλα,τους τα προσφέρει όλα.

Λίγοι έχουν καταλάβει τι συμβαίνει με τις τράπεζες αυτές τις μέρες.Ότι η λεηλασία γίνεται στους ίδιους.Tι coCos και reverse split, και προνομιούχοι και ΤΧΣ και....και... ότι όλα ήταν σχεδιασμένα λεπτομερώς και νωρίς.Αυτά όμως δεν μπορούσαν οι Σαμαροβενιζέλοι,έπρεπε να έρθει ο νέος τους σερβιτόρος.Τα αιματοστάλαχτα δεκάδες δις που μας φόρτωσαν ως χρέος για τις τράπεζες έγιναν αέρας και μετακόμισαν στις τσέπες των funds που γίνονται ιδιοκτήτες τους.Το χρέος όμως μένει και αυξάνει και ο Βούτσης καταργεί την επιτροπή που έκανε έλεγχο του.
Ο μοιραίος πριν βγάλει τη μάσκα μιλούσε για κακουργηματικές πράξεις στο θέμα των τραπεζών.


Τώρα αφού έβαλε τα capital control,αφού απαγόρεψαν στους Έλληνες οποιαδήποτε συμμετοχή στο φαγοπότι τους, αγοράζουν τη μετοχή π.χ.της Eurobank 1λεπτό, ναι 1 λεπτό.
Δε τους φτάνει όμως.Αφού οι τράπεζες θα είναι δικές τους τζάμπα,θέλουν κατασχέσεις.Κατά προτίμηση ακινήτων.Σπίτια και χωράφια.
Δε θέλουν ρυθμίσεις,θέλουν κατασχέσεις.Εδώ και τώρα.
Δε θέλουν αγρότες,θέλουν κολίγους.Πρέπει να τους κάνουν να μη μπορούν να ζήσουν.
Και οι μοιραίοι τρέχουν να τους υπηρετήσουν.Και νομοθετούν προαπαιτούμενα κατ' εντολή.

Ξέρουν ότι Ο ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ δεν επαναστατεί.Αλλά και να γινόταν, έχουν όλα τα μέσα να τον συντρίψουν και κυρίως τους λακέδες τους που παριστάνουν τους κυβερνήτες του προτεκτοράτου.

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά αυτά που έκαναν οι προηγουμενοι με ΑΤΕ , Τ.Τ.,ΕURBANK κλπ μοιάζουν με μεζέδες μπροστά στο τσιμπούσι που τους προσφέρει αυτός τώρα.Και εμείς είμαστε το ψητό,αλλά λίγοι το καταλαβαίνουν.
    40 ΔΙς περίπου είναι ΜΟΝΟ η ζημιά του δημοσίου.Οι ζημιές μικρομετόχων δηλ.περιουσιακών στοιχείων Ελλήνων που μηδενίζονται πολύ μεγαλύτερες άρα και οι συνέπειες στην οικονομία και την κοινωνία.Οι δε ξένοι "επενδυτές" ιδιοκτήτες είναι όλα τα διεθνή κοράκια που και στο μέλλον θα χτυπήσουν δυνατά όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή