Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Γλέζος συναντά Πάκη-over...(και ουάου!!!)


Nα τελειώνουμε με τους εξαργυρωτές

Σήμερα ο Γλέζος συνάντησε μέσα στη τρελή χαρά έναν από τους πολλούς υπόλογους για κατάλυση του Συντάγματος (π.χ.ακύρωση αποτέλεσμα δημοψηφίσματος) της χώρας, τον Πάκη.
Προφανώς ο Γλέζος έπειτα από την εθελόδουλη στάση που είχε στο Δίστομο θα συζητήσει με τον Πάκη για την κοινή τους πλέον εχθρό που εκθέτει τους ίδιους και τους φίλους τους κραυγάζοντας τις αθλιότητες τους.Βλέπετε κανέναν άλλο λόγο;

Με την ίδια αυτοπαραγωγή μυθολογίας που έκαναν πολιτική καριέρα κάποια τσόλια αφού βρέθηκαν --ίσως και τυχαία-στο Πολυτεχνείο ενώ άλλοι,οι περισσότεροι έμειναν προδομένοι στην αφάνεια,παρόμοια μυθολογία εξαργύρωσε και εξαργυρώνει και ο Γλέζος.Πράγματι,Τη γερμανική σημαία δεν την κατέβασε μόνος του αλλά μαζί με τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΑΝΤΑ ο οποίος μετά τις φυλακές και τις εξορίες φεύγει στο Καναδά μετανάστης και όταν επιστρέφει το 1962 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ να πουλάει μούρη ούτε παραστάτης φιλόδοξων τυχοδιωκτών αρχηγίσκων (Παπαντρέου, Κύρκος, Τσίπρας...) .της πολυώνυμης φόλας που αυτοαποκαλείται ελληνική αριστερά.
Ο Γλέζος τι ακριβώς πρόσφερε τα τελευταία 43 χρόνια από το 1974 και μετά; brand name ? Και να μη πούμε για τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα γιατί τότε ο ΠΑΚΗΣ ήταν υπουργός και ο Τσίπρας με μεσάζοντα τον Γλέζο προσπάθησε να παγιδεύσει και τον Μίκη.
Ως ευρωβουλευτής δε,τι υπέροχα αγκαλιάσματα είχε με αυτό το χοντρογούρουνο τον Σουλτς....χωρίς κανένας τους πάλι να ξέρει για το δημοψήφισμα και την "δημοκρατία".

Λυπάμαι κ.Γλέζο αλλά προκαλείς και είναι πολλά μαζεμένα.


     

4 σχόλια:

  1. ΠΑΚΗΣ-Μα να μας εκθέτει έτσι προς τους αγαπημένους μας κατακτητές Μανώλη μου;

    ΜΑΝΩΛΗΣ-Εγώ Πάκη μου να σου πω την αλήθεια,καθώς τον είχα ψιλοπάρει στη πολυθρόνα μες το λιοπύρι,ακούω κάτι Εγγλέζικα,τσακώνω το πρωτο πρέσβη που βρισκω μπροστά μου και τρέχω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον παγίδεψαν τον Μικέ μια χαρά φίλτατε, αλλά η ίδια η μουσική σκηνή το είχε προαναγγείλει κάποτε. Κάτι αόριστο προφανώς "ενοχλούσε". Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να γίνεις σαφέστερος?
      Δεν θυμάμαι το 2010-2015 κάποια δήλωση του Μίκη χωρίς επιφυλάξεις,όρους και αστερίσκους για Τσιπρο-σύριζα.Αν έχεις κάτι από έγκυρη πηγή(χωρίς περικοπές και διαστρεβλώσεις)παρέθεσε σύνδεσμο.Με ενδιαφέρει.
      Όμως γιατί ο Μίκης έγινε Μικές?

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή