Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Pitsiriko πρόσεχε,Αμόλυσαν τα σκυλιά

O Mουρούτης της Ν.Δ. έδωσε στη δημοσιότητα το πραγματικό όνομα του Πιτσιρίκου.
Είπε ψέματα ότι το βρήκε από το βιβλίο εισόδου της βουλής αφού .."ο φρούραρχος της Βουλής διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας πως δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο βιβλίο εισόδου της Βουλής, παρά μόνον κατόπιν εισαγγελικής εντολής."
Τους ενοχλεί πολύ,όπως και το unfollow.
Σήμερα τα ηλεκτρονικά φασισταριά έχουν αφηνιάσει εναντίον του Πιτσιρίκου.Αυτός ήταν και ο σκοπός του Μουρούτη.Στοχοποίηση.

Γράφει σήμερα ο pitsirikos

"....Όποιος παρακολουθεί το μπλογκ μου ξέρει πως είμαι σταθερά απέναντι σε κάθε εξουσία. Και μόνο την εξουσία έχω ως στόχο.....

....Το άρθρο του Unfollow -που έχει τίτλο «Ομάδα Αλήθειας Νέας Δημοκρατίας, Χαλκείο με Πρωθυπουργική Σφραγίδα»- κάνει την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τα κρεμμυδάκια. Και απάντηση για όσα στοιχεία αναφέρονται στο άρθρο δεν δόθηκε. Ούτε μήνυση έγινε.
Όταν η Ομάδα Ρουφιανιάς συναντάει την αλήθεια, το γυρίζει στο τσάμικο.
Και στο αν ο πιτσιρίκος ήταν ένας από την ομάδα του Unfollow που πήρε συνέντευξη, πριν από οκτώ μήνες, από τον Αλέξη Τσίπρα –δηλαδή είναι κακό να δίνει συνέντευξη ο Τσίπρας στον πιτσιρίκο που είναι μπλόγκερ αλλά είναι καλό να μιλάει στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.....

....Αντώνη Σαμαρά, είσαι υπεύθυνος για όποιο «ατύχημα» συμβεί σε κάποιο από τα στελέχη του Unfollow ή στις οικογένειές τους. Όχι τα τσιράκια σου, εσύ είσαι υπεύθυνος. Σε ενημερώνω. Και το διαβάζουν χιλιάδες άνθρωποι. Για κακή σου τύχη. Και για ακόμα πιο κακή σου τύχη, εξεδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον για τα κατορθώματα των χωροφυλάκων σου δυο μεγάλες ξένες εφημερίδες. Μόνο σε αυτές μιλάω πια. Και αυτή τη φορά λέω να μιλήσω."

ΕΔΩ  UNFOLLOW-"Ομάδα αλήθειας της ΝΔ"-Χαλκείο με πρωθυπουργική σφραγίδα

Ή ποιός είναι ο Μουρούτης

1 σχόλιο: