Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Με πασοκο-κλωτσοπατινάδες ξεχνιόμαστε...

3 Σεπτέμβρη λοιπόν και όλοι διασκεδάζουν με την κουρελαρία των πασόκων και τα ξεκατινίσματα τους στα Ζάππεια.Πρώτος γύρος,δεύτερος γύρος και τα σαράντα τους....
Η κάθε είδους καπηλεία αποτελεί στοιχείο ταυτότητας αυτού του άθλιου κόμματος από την δημιουργία του.Δε θα του γλίτωνε η μέρα αυτή.

3 Σεπτέμβρη 1843 λοιπόν και ένα Σύνταγμα που ποτέ δεν έγινε πραγματικό,και του έμελλε να ξεσκίζεται στους αιώνες από αυτούς που ορίστηκαν να το προστατεύουν και ορκίστηκαν σ' αυτό με όρκους ψεύτικους.

3 Σεπτέμβρη 2014 δεν είναι πασοκο-μνημόσυνο είναι μέρα του κουρελιασμένου Συντάγματος να σου θυμίζει πως πρέπει ν' αρχίσουμε πάλι απ' την αρχή.

Δε διαφέρουν τα Οθωνικά διατάγματα της Βαυαροκρατίας από τα προεδρικά διατάγματα και τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου της σημερινής κατοχής.Αμφότερα  με διαταγές ξένων για το δικό τους συμφέρον.





Παράρτημα


  • Στις αρχές του 1843 εκδηλώθηκε οικονομική κρίση με αφορμή την άρνηση των τριών μεγάλων δυνάμεων να παρέχουν νέο δάνειο με την εγγύηση τους καθώς το Ελληνικό βασίλειο αδυνατούσε να καταβάλλει τα συμφωνημένα τοκοχρεολύσια. Η Οθωνική κυβέρνηση αναγκάστηκε να κάνει δραματικές περικοπές κόβοντας μισθούς, δημόσια έργα και περιορίζοντας τις δαπάνες 



  • Το καλοκαίρι του 1843 επήλθε ένας λεόντειος συμβιβασμός με τους ξένους πιστωτές


για περισσότερα

7 σχόλια:

  1. Μια φυτεία των Ροτσιλντ ήταν και είναι η Ελλάδα.Με τους επιστάτες,τους σκλάβους και το τακτικό θέρισμα και κάψιμο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Δάφνη,χρειάζεται να θυμίζουμε μερικά πράγματα για τη μνήμη που θέλουν να διαγράψουν και την ιστορία που παραχαράξανε.
      Είδα σήμερα ότι έχεις μια περιπέτεια με την υγεία σου.Τις ευχές μου απ'εδώ για το καλύτερο. Είσαι παλικάρι και θα τα καταφέρεις.

      Διαγραφή
  3. Βγήκε, λοιπόν, σεργιάνι (διαχρονικό) το χαφιεδότσουρμο των ευρωατλαντικών λησταρχαίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται το ΝΑΤΟ ούτε η Ιερά συμμαχία για τον κάθε "Έμπορο της Βενετίας".Την είσπαρξη σε ανθρώπινο κρέας θα την κάνει πάντα με τους παράδες του και τους πρόθυμους εξαγοράσιμους εκτελεστές των εντολών του..

      Διαγραφή
  4. Δε λέω αλλά... μην ξεχνάς ότι ανέκαθεν οι ντόπιοι "έμποροι" βάσιζαν την αδηφάγα εκμεταλλευτική κυριαρχία τους επί "των εντός των τειχών" ΚΑΙ στην... αμέριστη συμπαράσταση των ξένων προστατών τους. Το ένα χέρι νίβει το άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή