Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πόθεν η "απεριόριστη εμπιστοσύνη" σας κ.Τσίπρα ?

Καλά όλα τ' άλλα,όμως αυτό το "Εγώ έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς" που ξεφουρνίσατε στη συνέντευξη σας στη Θεσ/νίκη από που σας προέκυψε?

-Μήπως από τι αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης που βγάζουν όλες τις απεργίες παράνομες?
-Μήπως από τις αποφάσεις για τη Μανωλάδα?
-Μήπως από τις αποφάσεις ότι είναι Συνταγματικό το ξέσκισμα του Συντάγματος?

Ενδεικτικά ως υπόθεση ερμηνείας γιατί θα ήταν μακρύς ο κατάλογος

Εκτός αν εννοούσατε ότι τους έχετε απεριόριστη εμπιστοσύνη ότι θα αποφασίζουν οι ίδιοι πάντα για τους παχυλούς τους μισθούς και τα αναδρομικά εκατομμυρίων που δικαιούνται όταν όλοι οι άλλοι πεινάνε.Ναι,σ' αυτό μπορείτε να είστε βέβαιος και να τους εμπιστεύεστε απόλυτα.
Για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς εσείς να τους εμπιστεύεστε και ο λαουτζίκος να δέχεται τις επιδρομές των εμπίστων σας.

Καί μη πείτε ότι αυτά οφείλονται σε κυβερνητικές εντολές και παρεμβάσεις γιατί θα ήταν ακριβώς η απόδειξη γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

Υ.Γ.Και για να' χουμε καλό ρώτημα τι τσαλίμι ήταν αυτό ότι δεν θα συνεργαστείτε με τον Σαμαρά και Βενιζέλο.Θέμα προσώπων είναι?Δηλ.θα συνεργαστείτε με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν αλλάξουν αρχηγούς ή και όνομα?Διευκρινίστε παρακαλώ.

4 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι σε άλλο σημείο είπε για πιθανότητα συνεργασιών με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ότι εμάς δε θα μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί για να γευτούμε λίγη εξουσία.Εμείς είμαστε από άλλο ανέκδοτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειχα, που ειχα τους φοβους μου,και τους ενδοιασμους μου,τωρα.......πραγματι να πουμε το αλλο ανεκδοτο ,με τον Τοτο!! Και οχι τιποτα αλλο,οπως και με το θεμα της δικαιοσυνης.....περιμενα "αλλα",ετσι και με τις συνεργασιες.......παμε για "αλλα"; Ο σκοπος,ηταν να ακουσουμε και μια αναλυση,για εναν αλλο τροπο ζωης,για εναν αλλο αξιακο κωδικα......!! Αν ειναι μια απο τα ιδια παλιν......ευχαριστω χορτασα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη κάνεις όνειρα τρελά.....
    Όμως ποιά εναλλακτική υπάρχει ΤΩΡΑ?
    Πρώτο και σημαντικότερο είναι να φύγουν οι εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή