Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Το προτεκτοράτο απέχει

Απροκάλυπτα δοσίλογοι εντός,εκτός και για πάντα.

Έχει δοθεί εντολή η ελληνική αντιπροσωπεία και πάλι να απόσχει από την ψηφοφορία της Ειδικής Επιτροπής του ΟΗΕ για το χρέος, όπως συνέβη και επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου. 
Στην πραγματικότητα, δηλαδή, η Ελλάδα δεν θα υπερψηφίσει μια απόφαση την οποία στη συνέχεια μπορεί, και θα μπορούσε, και πρέπει να αξιοποιήσει επ’ ωφελεία του ελληνικού πληθυσμού, της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού λαού, των νέων και των επόμενων γενεών.

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά την συνάντησή της με τον υπηρεσιακό υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη, εν όψει της αυριανής συζήτησης στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ της πρότασης που έχει κατατεθεί προκειμένου να θωρακισθεί η διαδικασία αναδιάρθρωσης χρέους και ανάληψης χρέους από κυρίαρχα κράτη.

H οδηγία είναι εκτέλεση της εντολής  του υπηρεσιακού υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, που συμβαίνει να έχει υπάρξει και ο υπεύθυνος της προηγούμενης υποτιθέμενης διαπραγμάτευσης του Τσίπρα με τους δανειστές.

Διευκολύνει δια της αποχής της εκείνους οι οποίοι την εκβιάζουν.Ότι από πλευράς των δανειστών επιβάλεται για άλλη μια φορά η χώρα μας ακόμη και σε διεθνή οργανισμό  να μην ενεργήσει σύμφωνα με τα συμφέροντά της αλλά με τα δικά τους,

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς akrat.Ούτε τα προσχήματα δε κρατούν πλέον για να δεχθούμε ότι μας έχουν πουλήσει στα σκλαβοπάζαρα.

      Διαγραφή