Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Πέρασα

Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου


Πέρασα νύχτα απ'τη ζωή
 και με κλειστά τα μάτια

5 σχόλια:

  1. και πάνω στο ξημέρωμα συνάντησα την Κάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άστεγος Ταβανίας18 Νοεμβρίου, 2015 00:41

      Αυτό είναι μέσα στα αποδεκτά μου πλαίσια.

      (σπάνια στατιστική πιθανότητα)

      Δεν θα απαντήσω πάντως, εκτός από ιντριγκαδόρικο είναι και συνετό.

      Διαγραφή
    2. Πολύ μεγαλόψυχη η απάντηση με το 2ο ψευδώνυμο-μάλλον θα διαθέτεις πολλά.
      Η σπανιότητα σημαίνει πληθώρα, άρα εξασκείς το σπορ της πρόκλησης
      Η πρόκληση θα ήταν καλύτερο να μένει στις τηλεπερσόνες και τους πολιτικάντηδες που για επαγγελματικούς λόγους θέλουν με αυτή, το τίποτα που είναι να πάρει δημοσιότητα και να γίνουν κάτι.
      Για τους υπόλοιπους η πρόκληση μάλλον καλύπτει ψυχολογικά και όχι μόνο κενά.
      Αυτά φιλικά,και καθόλου ερειστικά.

      Υ.Γ.
      Απέχω από τα fb,twitter κλπ αλλά μάλλον εσένα θα σε ενδιαφέρει
      γράφει σήμερα ο πιτσιρίκος
      Η Κουλτούρα των Haters
      "....Αγαπητέ φίλε, εγώ θα σας έλεγα να μην παίρνετε και τόσο στα σοβαρά τα social media. Τα social media μπορεί να είναι τόπος ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και δουλειάς, αλλά, παράλληλα, είναι και ο τόπος που πάρα πολλοί άνθρωποι -σε όλο τον κόσμο- προσπαθούν να πνίξουν τη μοναξιά τους. Και υπάρχει πολλή μοναξιά σε αυτό τον κόσμο. Όταν βλέπεις ανθρώπους να κάνουν 500 tweets και status κάθε μέρα, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως κάποιο πρόβλημα έχουν. Επίσης, όταν βλέπεις ανθρώπους να προσπαθούν καθημερινά να αποδείξουν πως όλοι οι άλλοι -εκτός από τους ίδιους- είναι βλάκες, να τους λυπάστε λίγο. Τα social media -ειδικά το Twitter- είναι καθαρά μέσα πρόκλησης. Και είναι και χαλαρά. Το Facebook και το Twitter δεν είναι η Ακαδημία Αθηνών, αν και κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν κάνει τίποτε άλλο στη ζωή τους τα αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σοβαρά και κάνουν τους χωροφύλακες στους άλλους χρήστες, χωρίς να αντιλαμβάνονται πόσο γελοίοι γίνονται. Βασικά, πολλοί χρήστες των social media έχουν την ανάγκη να την «πουν» στους άλλους, για να αποδείξουν ότι υπάρχουν· η μοναξιά που λέγαμε. Βέβαια, οι haters κάποιου είναι συνήθως οι πιο μεγάλοι θαυμαστές του. Είναι αυτοί που λένε «αυτός είναι πολύ βλάκας, τον διαβάζω δέκα χρόνια κάθε μέρα». Ναι, χαζούλη, αλλά τον διαβάζεις δέκα χρόνια κάθε μέρα. Ποιος είναι ο βλάκας; ....."

      Διαγραφή
    3. μου τη δίνουν οι διαφημίσεις (για τον πιτσιρίκο) και όλο αυτό μου θυμίζει ομιλία του τσιπαρα αλλά σε σένα ένα γεια χαρά ήθελα να πω

      (ο ίδιος)

      Διαγραφή