Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Πανηγυρικοί εορτασμοί 6 χρόνων μνημονίων


Με την ευκαιρία της 23 Απριλίου που κλείνουν 6 χρόνια από την επίσημη Αναγγελία της παράδοσης της χώρας από τον ΓΑΠ στο Καστελόριζο,και για τις ανάγκες της προπαγάνδας αποφάσισε όλος ο Θίασος να παρελάσει και να μας πείσει για τις ηρωικές του προδοσίες και τις ανιδιοτελείς προσφορές του προς τους αφέντες τους.
Ήταν όλοι εκεί.
Παπανδρέου-Παπαδήμος-Παπακωνσταντίνου-Παππάς υιός-Παπας πατήρ(πολύ παπαδαριό) Καραμανλής,Μητσοτάκηδες,Παπούλιας,Σαμαράς,Μπενίτο,Δραγασάκης και όλο το υπουργο-βουλευτικό σκυλολόι που ψηφίζει ασταμάτητα ότι τους διατάξουν.

Τελευταίος στη πομπή ήταν ο Τσίπρας ως νεώτερος,κοντύτερος μεν αλλά ο μέγιστος απατεώνας όλων δε, φορώντας μεταξωτή γραβάτα δώρο του Ολαντρέου όταν τον επισκέφτηκε για να ψωνίσει ελληνικά.

Σημαιοφόρος όμως ο παντοτινά ακλόνητος και πραγματικός ανώτατος υπάλληλος τους ο Στουρνάρας.

Ένα άρμα Leopard ντυμένο τηλεόραση έκλεινε την σεμνή τελετή.Πάνω του ημίγυμνες μαζορέτες από τα πρωινάδικα και τα μεταμεσονύκτια επιμορφωτικά προγράμματα πετούσαν πολύχρωμα μπαλόνια που έγραφαν "Κανάλια ενωμένα,ποτέ νικημένα" ως φόρο τιμής στο ρόλο που έχουν επωμιστεί και υπηρετούν με αυταπάρνηση.

Αίσθηση προκάλεσαν οι αλαλαγμοί του φιλοθεάμονος πλήθους λόγω της αντιφατικότητας τους.
Πότε αλάλαζαν "κι άλλο,κι άλλο.." εννοώντας ότι θέλουν και 4ο και 5ο και 27ο μνημόνιο,και πότε "να καεί,να καεί το μπουρδέλο η Βουλή".

Ο Θίασος μετά το πέρας της παρέλασης οδηγήθηκε στο Μ.Βρετανία όπου ο Πάκης παρέθεσε εορταστική δεξίωση για τα 6 χρόνια μνημονιακής κατοχής και ευχήθηκε να τα εκατοστήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου