Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Και πρέπει ν'αντέξεις το κόσμο τούτο?

Την ώρα αυτή δισεκατομμύρια αθώοι έχουμε στηθεί μπροστά στις οθόνες για να ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ τον τελικό του Μουντιάλ.
Δε θα μας το χαλάσει η Γάζα.
Άλλωστε οι αφέντες αυτό διατάζουν.

Η κυβερνώντες την Ελλάδα δουλικά και "σύμμαχοι" του Ισραήλ προσφέρουν στους Παλαιστινίους που τυχόν θέλουν να επιζήσουν,δωρεάν πνιγμό στον Αιγαίο από έμπειρους λιμενικούς




Προσοχή δύσκολες εικόνες


















2 σχόλια:

  1. '"Συναισθηματικα",σου λεει δεν μπορεις να τον αντεξεις,μα λογικα ..."τι μπορουμε να κανουμε"......Κατ'αρχας αρνουμε να μπω σε αυτην την σχιζοειδη κατασταση,οπου παλιν θα πρεπει να διαχωρισω το συναισθημα απο την λογικη! Απο την αλλη,δεν πιστευω οτι προς το παρον εχω βρει την απαντηση της "σωστης αναλογιας" Γι'αυτο τον λογο,πιστευω οτι δεν ζω καλα,δεν ζω ηρεμα,δεν ειμαι χαρουμενη,εχω συμπτωματα ας πουμε καταθλιπτηκα.....γενικα,δεν ζω καλα!! Αυτο τον κοσμο δεν ξερω αν θα τον ανεχθω,αν θα μπορεσω κατι να αλλαξω....να νοιωσω εστω οτι κατι θετικο προσφερω.....ομως και εκεινος καθημερινα μου κλεβει λιγο-λιγο την ανασα μου! Μαλλον ουτε αυτος με θελει!! Συνεχιζω να παλευω,και να κλαιω με τετοιες φωτογραφιες!! Δεν μπορει ουτε η οργη να βοηθησει στο να αντεξουμε!! Ναι,δεν με ενδιαφερει να αντεξω,γιατι εγω θα ειμαι η χαμενη!! Μην ρωτατε τετοια πραγματα!! Παντα ειναι αναποδες οι απαντησεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To είπες.Ότι και να κάνεις εσύ θα είσαι ο χαμένος.Είτε τον αντέξεις είτε όχι.Κι αυτός είναι ο τοίχος που σπάζουμε τη μούρη μας.

      Διαγραφή