Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

από pitsirikos

scs
Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, άνοιξε ο δημόσιος διάλογος για το ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.
Επειδή το θέμα της υιοθεσίας ανηλίκων είναι πολύ σοβαρό και ευαίσθητο, θέλω να γράψω ξεκάθαρα την ταπεινή μου γνώμη.
Είμαι κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα.
Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν θεωρώ καθόλου πρόβλημα για την υιοθεσία το ομόφυλο ζευγάρι αλλά το γεγονός ότι είναι κι αυτοί Έλληνες.

Πιστεύω πως πρέπει να απαγορεύεται σε όλους τους Έλληνες -ετεροφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους- να υιοθετούν παιδιά.
Ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικότητας, οι Έλληνες είναι ακατάλληλοι να μεγαλώσουν παιδιά.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε να απαγορεύεται στους Έλληνες να κάνουν παιδιά.
Κι επειδή η στείρωση είναι μια καλή λύση αλλά μπορεί να θεωρηθεί φασιστική από κάποιους, προτείνω να επιτρέπεται στους Έλληνες να κάνουν παιδιά αλλά να τους τα παίρνουν αμέσως μετά την γέννα, για να μην τα καταστρέψουν.
Να παίρνουν το μωρό αμέσως μετά την γέννα και να το δίνουν σε τίποτα ξένους ή να το στέλνουν στο εξωτερικό για να σωθεί.
Οι Έλληνες έχουν την κακή συνήθεια να κάνουν τα παιδιά τους σαν τα μούτρα τους, με αποτέλεσμα να τα καταστρέφουν.
Οι Έλληνες κάνουν τα παιδιά τους ραγιάδες και προσκυνημένους σαν τους ίδιους.
Το απόλυτα σωστό θα ήταν να απαγορευτεί στους Έλληνες να τεκνοποιούν και να υιοθετούν. Να τεκνοποιούν και να υιοθετούν μόνο οι ξένοι που ζουν στην Ελλάδα.
Μόνο τότε θα υπάρχει μια ελπίδα για αυτή τη χώρα.
Δεν θα ήθελα κάποιος να με χαρακτηρίσει «ρατσιστή» εξαιτίας της άποψής μου πως οι Έλληνες δεν πρέπει να μεγαλώνουν παιδιά.
Δεν είμαι εγώ ρατσιστής. Εσείς είστε Έλληνες.

3 σχόλια:

  1. Ουτε μια στο εκατομυριο ,δεν θα ελεγα αγαπητε Λυσιππε οτι ειστε ρατσιστης!Ουτε μια!Θαρραλεος ,ευστοχος και σκεπτομενος ! Αλλο περιεργο κοκτειλ . Κατι σαν την μολοτωφ!Ναι οι ελληνες γονεις ,κανουν τα παιδια τους σαν τους ιδιους...και παλευουν και σκληρα για αυτο. Το εντασσουν στα πλαισια '' της δεμενης οικογενειας''!! Ουτε λογος,αντιθετα , τρομος,να σκευθουν πως κανονικα ,για να μιλαμε για προοδο της κοινωνιας , ο στοχος ενος γονιου ,θα ειναι να μπορεσει το παιδι να τον ξεπερασει!!Εε....μιας και τα λυσαμε ολα σαν κοινωνια....θα λυσουμε και τα θεματα υιοθεσιας!!Σε ευχαριστω θερμα για το θαρρος σου.......και για το αισθημα της εμπιστοσυνης......εγω τουλαχιστον το εχω αναγκη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λογια φιλη/φίλε,αν και λόγω ανωνυμίας του δικτύου τις τελευταίες προτάσεις σου δεν μπορώ να τις προσωποποιήσω....ποιός.πότε,πως....
      Αναδημοσίευσα το κείμενο του "πιτσιρίκου" γιατί ακριβώς-λόγω επικαιρότητας-θέτει ένα σημαντικό θέμα:λέει ότι η κοινωνική παθογένεια δεν είναι η μορφή της σεξουαλικότητας,αλλά θεσμοί όπως η οικογένεια,και ιδιαίτερα οι "αγίες"Ελληνικές οικογένειες που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η απουσία της Ελευθερίας σε όλα τα επίπεδα ή αλλιώς ένας μηχανισμός παραγωγής νευρώσεων,ιδιοτέλειας και υποκρισίας.

      Διαγραφή
  2. Ναι απο απροσεξια δεν παρατηρησα οτι ειναι αναδημοσιευση.Ευχαριστω λοιπον και τον φιλο ''πιτσιρικο''για το γεγονος, οτι ακομη υπαρχουν ανθρωποι σκεπτομενοι,που εχουν το θαρρος να πανε κοντρα στην μασημενη τροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή