Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Σουλτάνοι και χανουμάκια

Στην αρχή οι ΗΠΑ δε το είπαν πραξικόπημα αλλά εξέγερση.Οι ακόλουθοι τους περίμεναν να δουν.Όταν απέτυχε όλοι ήταν υπέρ της εκλεγμένης κυβέρνησης.

Ο Ερντογάν έχει σηκώσει κεφάλι στη Δύση και αυτοί θέλουν μαριονέτες,βέβαια καλύτερα από εκλογές όπως στο Ελλάντα για τα προσχήματα, αλλά αν δε είναι εύκολο τότε ένα πραξικόπημα είναι ότι πρέπει.Παλιά δοκιμασμένη συνταγή.

Και μετά από την αποτυχία του πραξικοπήματος στην Τουρκία-που απέτυχε επειδή ο κόσμος βγήκε στους δρόμους-τα ελληνικά χανουμάκια βγήκαν στη πίστα.Τα συριζαίικα χανουμάκια όμως τους ξεπέρασαν όλους στην υποκρισία. Πόσο θα ήθελαν να είχε πετύχει το πραξικόπημα.Πολλαπλά οφέλη θα είχαν.
Με αυτό θα μπορούσαν να απειλούν-τρομοκρατούν αλλά και να δικαιολογήσουν τα δικά τους χάλια στο χορό της κοιλιάς που χορεύουν ξέκωλα μπροστά σε όλους όχι μόνο τους Σουλτάνους αλλά και κάθε αγά. 
Και κάτι συριζαίκιες ποντικομαμές τύπου Παπαδημούληδες αφού δηλώσουν το πάθος τους για τη δημοκρατία του λαού-γνωστό από το δημοψήφισμα άλλωστε-συνεχίζουν ελεεινολογώντας την κυβέρνηση της Τουρκίας που και τι δεν είναι.Ενώ αυτοί οι Ευρωπαίοι.......κολυμπάνε στη δημοκρατία τους.

Υ.Γ.Άραγε οι Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα,θα έχουν την τύχη του Οτσαλάν?Περιμένουν τα χανουμάκια εντολές από τους πολύ μεγάλους Σουλτάνους και θα χορέψουν ότι τα προστάξουν.

2 σχόλια: