Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Και με τη ΔΕΗ θα σας ξεσκίσουμε...

Είχα διαβάσει στο δίκτυο για εξωφρενικούς λογαριασμούς που έλαβαν πολλοί το τελευταίο διάστημα.Όμως είχα και την εμπειρία φτωχοί άνθρωποι που μένουν σε δυάρια και γκαρσονιέρες και ΑΝ έχουν εισόδημα δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ το μήνα, να με ρωτάνε τι μπορούν να κάνουν για λογαριασμούς από 200 έως 500 ευρώ ,διπλάσιους και τριπλάσιους των προηγούμενων.Σχεδόν βουρκωμένοι αφού θα τους κόψουν το ρεύμα.Άνθρωποι αδύναμοι να αμυνθούν με οποιοδήποτε τρόπο.Κι εγώ να μη μπορώ να τους πω τίποτα,παρά μόνο ότι οι ζωές μας είναι επικηρυγμένες.

Και θα μας παραδώσουν στους αγοραστές της ΔΕΗ,έτοιμους για το πλιάτσικο τους. 1μισθός=1λογαριασμός ρεύματος (για τους τυχερούς).Οι άτυχοι να ψάχνουν για κεριά,πάγο κλπ γιατί κακομάθανε τα τελευταία 60 χρόνια κι ο Τσίπρας θα βάλει τάξη.



από pitsirikos
.............
Ο τελευταίος εκκαθαριστικός της ΔΕΗ μου ήρθε και εξανέστην.
Από €148 του προηγούμενου στα €620 τώρα.
Με καμία διαφορά στην κατανάλωση από μέρους μου, και αυτό το ορκίζομαι απλώς μια και δεν μπορώ να το αποδείξω.
Με ΔΕΗ μέσα, λες και η ΔΕΗ φύτρωσε, δεν φτιάχτηκε από τους φόρους που πληρώναμε μέχρι τώρα.
Με ΑΔΜΗΕ- ΔΕΔΔΗΕ επίσης, λες και τόσο καιρό το ρεύμα μας έκανε τη χάρη και πλήρωνε από την τσέπη του τα έξοδα διανομής του ή λες και οι κολόνες φύτρωσαν κι αυτές και δεν πληρώθηκαν απ’ τους φορολογούμενους.
Με μια γερή δόση ΥΚΩ, άσχετα αν μένεις ή όχι σε νησί, έχεις ή όχι ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο και είσαι ή όχι πολύτεκνος κι ανάπηρος από πάνω.
Με μια πιο γερή δόση ΕΤΜΕΑΡ, άσχετα αν φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες έχεις δει μόνο σε παλιά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ, άσχετα αν οι ηγέτες του πλανήτη, πρωτοστατούντων ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας, δηλώνουν ανοιχτά πως δεν ενδιαφέρονται για την κλιματική αλλαγή, δηλώνουν ανοιχτά πως δεν υπάρχει καν κλιματική αλλαγή.
Και με την κλασσική γαρνιτούρα από Λοιπές Χρεώσεις, Διάφορα και ΦΠΑ, υλικά που έτσι κι αλλιώς υπήρχαν στους λογαριασμούς από αρχαιοτάτων χρόνων, αλλά σε μικρότερη δόση.
Αυτό όμως που με χάλασε περισσότερο απ’ όλα, είναι η τεράστια διαφορά στις κιλοβατώρες:
Από 780kWh στις 2.890kWh;
Στην ίδια γκαρσονιέρα του πρώτου ορόφου με μπαλκονάκι στον ακάλυπτο και σε υποβαθμισμένη περιοχή; Με τις ίδιες ηλεκτρικά ενεργοβόρες συσκευές; Με παρουσία στον χώρο τους 2 από τους 4 μήνες;
Βρωμάει!
Και ζέχνει!!!
Αυτές οι κιλοβατώρες, σε σε 10 τουλάχιστον περιπτώσεις που γνωρίζω προσωπικά, αυξήθηκαν από 30% έως και 300%.
Το περίεργο είναι πως οι ενδείξεις των μετρητών πριν και μετά, είναι σωστές.
..........
Μάκης Κολοβός
Αθήνα, 2017
(Αγαπητέ φίλε, γίνεται χαμός αυτές τις μέρες με τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ και όλες αυτές τις χρεώσεις που δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε εμείς. Σε μια φίλη μου η ΔΕΗ ήρθε 250 ευρώ περισσότερο από τον ανάλογο περσινό λογαριασμό. Υπερδιπλάσιο ποσό. Τραβάει τα μαλλιά της. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν που μας έλεγε να μην πληρώνουμε την ΔΕΗ; Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν. Οπότε, να μην την πληρώνει κανείς. Αλλά την πληρώνουν. Στάση πληρωμών είναι η απάντηση στο ξεπούλημα της χώρας και των ζωών μας. Αλλά μας διώχνουν με τρόπο από τη χώρα μας. Και εμείς φεύγουμε.



Και το portal του Κούλογλου αναλαμβάνει να δικαιολογήσει αλλά και να παρηγορήσει.Τα γνωστά "ναι μεν αλλά.."κλπ,μπλα,μπλά και στο μακρινό μέλλον...θα....
από  tvxs
Στα ύψη έχουν εκτοξευτεί οι λογαριασμοί της ΔΕΗ που καταφτάνουν τον τελευταίο μήνα προκαλώντας απελπισία στους καταναλωτές. 
Οι καταγγελίες των καταναλωτών καταφτάνουν από παντού. 
Μονοπρόσωπο νοικοκυριό που  χρησιμοποιούσε ένα και μοναδικό πάνελ για θέρμανση όλο το χειμώνα έλαβε λογαριασμό της ΔΕΗ με συνολικό πληρωτέο ποσό 500 ευρώ. Άνδρας άνεργος που τα τελευταία δυο χρόνια πλήρωνε περίπου 70 ευρώ έλαβε λογαριασμό με συνολικό πληρωτέο ποσό 210 ευρώ. ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου