Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Λέει πολλά...

 Τέμπη: Εξαίρεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την εξεταστική

"Υπέρ της εξαίρεσης της κ. Κωνσταντοπούλου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ" .Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα οργανώνει ο Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 εμπρός από το κοινοβούλιο και καλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες που θέλουν να συμπαρασταθούν, στη συγκέντρωση ενάντια “στην απαξίωση που υφίσταται, εδώ και εννέα μήνες, το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας των Τεμπών, από όλους τους φορείς”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου “στο τόσο αυταπόδεικτο έγκλημα, στο τόσο ομολογημένο έγκλημα, η απαξίωση του συμβάντος που συγκλόνισε την Ελλάδα και των ποινικών ευθυνών που παραμένουν ακόμα χαμηλά και σε κατηγορητήριο και σε πρόσωπα, σημαίνει ένα πράγμα: ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ.

..... 

Αναφερόμενοι στην Επιτροπή Διερεύνησης του δυστυχήματος τονίζεται πως: “Θεωρούμε ότι με όσα διαδραματίζονται ενώπιον της συγκεκριμένης Επιτροπής, με κύρια ευθύνη του ορισθέντος Προέδρου γελοιοποιείται η διερεύνηση του πλέον πολύνεκρου κρατικού εγκλήματος που συνέβη στην χώρα τουλάχιστον μεταπολιτευτικά, ευτελίζονται οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί, λοιδορείται η μνήμη των νεκρών και όλα αυτά σε καθεστώς πλήρους αδιαφορίας για το πένθος μας.

Όλα όσα συμβαίνουν δίνουν την εικόνα ότι οι βουλευτές της πλειοψηφίας που μετέχουν στην ως άνω επιτροπή δεν έχουν περισσότερη αίσθηση ευθύνης από απρόθυμους πρωταγωνιστές σε μια κακοστημένη παράσταση με προαποφασισμένο οικτρό περιεχόμενο και έκβαση, που απλώς πρέπει να παιχθεί”. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου