Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ένα γελοίο ντουέτο

-Όσο λύσσαξε ο Περισσός για το αποτέλεσμα των εκλογών δε λύσσαξε κανένας άλλος.Ήταν το επίσημο παρακράτος αλλά τώρα φοβούνται π.χ. ότι αν προκηρυχθούν διαγωνισμοί για τις δημόσιες συχνότητες ο άγνωστος αγοραστής του 902 θα τους ζητάει πίσω τα λεφτά των Παρθένων νήσων.

-Πόσο θράσος έχει ο αγράμματος μουρόχαυλος Σταυρακας να κατηγορεί τον Καμμένο για ακροδεξιό.Αυτό το μπομπολόπαιδο που χαριεντιζόταν σε συνεντεύξεις με το Μιχαλολιάκο.

Και οι δύο ρουφιάνοι με τα αφεντικά τους όμως δε μπορούν να χωνέψουν ότι δεν πέτυχαν το στόχο τους.Την ομηρία και το δέσιμο του εχθρού.Τους είδα σε πολλά ντουέτα (πχ Διαμάντω-Ψαριανός) με αγάπες και απόλυτο συντονισμό από τους εντολείς τους.


3 σχόλια:

  1. Αυτό που τους χάλασαν ήταν η δυνατότητα για διχασμό του λαού σε αριστερούς-δεξιούς για να μαντρώνουν εύκολα τα γίδια τους αμφότεροι οι πραγματικοί φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalhspera, s/fe, Lysppe!... Το παρακάτω ήταν η ανάρτησή μου στο fb για το (κουτσουμπο)ΚΚΕ:

    Η Κούβα και το ΚΚΕ! Τι έχουν να πουν οι Κουτσούμπας, Παπαρήγα και η (τσιριδο)Λιάνα!
    «Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κούβας Ραούλ Κάστρο.
    Στην επιστολή του αναφέρει:
    Σύντροφε Τσίπρα, Σας συγχαίρω εγκάρδια για την εκλογική νίκη του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Δεχτείτε τη βεβαιότητα της βαθύτερής μου εκτίμησης.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή