Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η Ζωή,η Ραχήλ και ο Ταγματάρχης

Παρακολουθώντας τη πολύωρη συνεδρίαση για το νέο Δ.Σ.της ΕΡΤ,έγιναν φανερά πολλά και αυτό χάρη στις ερωτήσεις τόσο της Ραχήλ Μακρή όσο και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.Και δεν είναι ευχάριστα παρότι όχι άγνωστα για όσους έχουν στοιχειώδη κρίση και μνήμη.Η πρόκληση είχε όνομα και παρελθόν και λέγεται Λάμπης Ταγματάρχης

-Ο κύριος αυτός είναι παντός καιρού και κάθε εξουσίας.Η εικόνα ενός γλοιώδους ανθρώπου.

-Εξαντλητικά με ημερομηνίες που ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου απόδειξε ότι υπήρχε προαποφασισμένη εν κρυπτώ η επιλογή του από συγκεκριμένη κυβερνητική ομάδα.Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο μόνος.Αυτό επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν κρυφές συμφωνίες-από πότε?-που απλώς θέλουν το χρόνο και το θέατρο τους για να εμφανιστούν.

-Παρόλο που προκλήθηκε κατ' επανάληψη να κατονομάσει τα "συμφέροντα"που ήθελαν και επωφελήθηκαν από το κλείσιμο της ΕΡΤ,δεν το έκανε

-Καταγγέλθηκε από τη Μακρή για την απόλυτη αδράνεια και απουσία του τόσο πριν όσο και μετά το κλείσιμο αλλά και τη κατασυκοφάντηση των εργαζομένων μετά το κλεισιμο.

-Αναφέρθηκαν ενέργειες του όταν ήταν στην ΕΡΤ-όπως το κλείσιμο cine+ και sport-που εξυπηρετούσαν μάλλον ιδιωτικά ανταγωνιστικά κανάλια π.χ.Nova

-Επικαλέστηκε απαίτηση για μεγάλο χρονικό ορίζοντα ώστε η ΕΡΤ να γίνει πάροχος ψηφιακού σήματος και να σπάσει το ληστρικό μονοπώλιο της Digea.

Ο κύριος αυτός λοιπόν πρώην και μέλλων γεν.ΕΡΤ,μέτοχος και διευθύνων μαζί με τη Στάη στο the Toc.H Στάη στην ΕΡΤ το βράδυ του μαύρου 11/6/13 φέρνει καλεσμένους τον Τσεκούρα του Μπόμπολα που προκαλεί την οργή των εργαζομένων.Πριν λίγο καιρό ο Τσεκούρας πάει στο The Toc του Ταγματάρχη και της Στάη και είναι ο παραλήπτης του υπονομευτικού e-mail από τον Στουρνάρα που καταγγέλλει η κυβέρνηση.Η Στάη μετά την αποκάλυψη γράφει γράμμα και γραφή γελοία.

Ξέρω,κάτι δε σου κουμπώνει με τον ορισμό του Ταγματάρχη δερβέναγα της ΕΡΤ. Όλα όμως εξηγούνται αν δεχτείς ότι βλέπεις μια παράσταση για το πόπολο ενώ μια μικρή κυβερνητική ομάδα εκτελεί πιστά εντολές εσωτερικού και εξωτερικού.Και οι εντολείς έχουν λίστα με τους ανθρώπους τους για όλες τις θέσεις κλειδιά. 

6 σχόλια:

  1. καλημέρα φίλτατε

    οι αγώνες είναι παντούς καιρού και επιπέδων. είδωμεν το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. akrat,μήπως η μοίρα του αγώνα είναι η προδοσία του ?

      Διαγραφή
  2. ενας ακόμη δούρειος ίππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβως,ετσι εχουν τα πραγματα.Εχουν τους ανθρωπους τους,παντου,και σε ολα τα ποστα!! Παντα θα βρουν τους προθυμους,για να κανουν τις δουλειες τους! Ειναι καλο το ερωτημα....''η μοιρα του αγωνα,ειναι η προδοσια του;''. Μαλλον στην Ελλαδα,δεν εχει αλλο δρομο!! Φωναζαμε οι ελαχιστοι,παραμονες των εκλογων,για μη εμπιστοσυνη.....ουτε σοφοι ειμασταν,ουτε ζουσαμε καλυτερα με τους Σαμαροβενιζελους!! Αυτη την προδοσια ,θελαμε να προλαβουμε,γιατι μετα.....50 χρονια θα κανουμε,να σηκωσουμε κεφαλι!!Δεν γνωριζω,αν στον Συριζα ειναι ''προθυμοι'' η , απλα ,τους τυλιξαν σε μια κολλα χαρτι......μπα!! Ο Φλαμπουραρης ας πουμε,δεν ειναι απο ''αυτα''τα παιδακια!! Θελουν,και κανουν ,οτι κανουν. Εμεις ,συνεχιζουμε να τους θελουμε; Εκει ειναι το ερωτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι στις 25/1/15 λίγοι ήταν οι αφελείς και πολλοί οι απελπισμένοι
      Πρέπει να απαντήσουμε κατ'αρχήν σε δύο ερωτήματα
      -Τι εναλλακτική υπήρχε?Η μόνη ήταν να συνεχίσουν οι Σαμαροβενιζέλοι.Καμιά άλλη.
      -Στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μεγάλη ποικιλία ανθρώπων,ιδεολογιών και ήθους με χαοτικές μεταξύ τους διαφορές, πλέον τους ΑΝΕΛ.Κάποιοι έχουν το πάνω χέρι και επιβάλλονται με διάφορους τρόπους γνωστούς στη πολιτική.
      Το θέμα είναι πόσοι και πως μπορούν να επιμείνουν και να μην επιτρέψουν τις ακυρώσεις.Γιατί οι "προθυμοι" βασίζονται στο ότι και ΤΩΡΑ δεν υπάρχει εναλλακτική.
      Αυτά χωρις να ξεχνάμε ότι χιλιάδες άνθρωποι συνεχίζουν να υποφέρουν όπως και πριν.

      Διαγραφή