Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Το έχουμε εμπεδώσει ?

Έχουμε καταλάβει πλέον ότι το "φαίνεσθαι" και οι ρητορικές είναι το αντίθετο της πραγματικότητας των παρασκηνίων,που πολύ αργότερα και ΑΝ θα μάθει το πόπολο?

Άλλωστε μη ξεχνάμε τον Κανέττι στο Μάζα και εξουσία ρητά μας προειδοποιεί ότι  Η πράξη της ενέδρας είναι από τη φύση της μυστική και βρίσκεται στο βαθύτερο πυρήνα της εξουσίας....



από zoornalistas
Τι γυρεύει ο Παππάς στου Αλαφούζου;
Γεύμα στο Φάληρο με το αφεντικό του ΣΚΑΪ και γνωστούς δημοσιογράφους του Ομίλου

Εντύπωση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η  συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Επρόκειτο, λέει, για γεύμα εργασίας με τον Γιάννη Αλαφούζο και γνωστούς δημοσιογράφους του καναλιού (Αρης, Μπάμπης κλπ) αλλά και στελέχη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του Φαλήρου.
Το γεύμα έγινε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου του ΣΚΑΪ στο Φάληρο και είχε ως βασικό θέμα συζήτησης την..
αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και τις αλλαγές που επήλθαν μετά τον διαγωνισμό στο τηλεοπτικό τοπίο.
Τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά συνόδευε ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και ΕνημέρωσηςΛευτέρης Κρέτσος, ενώ εκτός του Γ. Αλαφούζου στο «γεύμα εργασίας» παρευρέθηκαν, λέει, οι δημοσιογράφοι του Ομίλου Αλέξης Παπαχελάς, Άρης Πορτοσάλτε, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Παύλος Τσίμας, ο διευθύνων σύμβουλος Κ. Κιμπουρόπουλος και ο νομικός σύμβουλος Κ. Φιλιππόπουλος.

Σχόλιο-Δεν πιστεύεις ότι "το  βασικό θέμα συζήτησης ήταν η .. αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και τις αλλαγές που επήλθαν μετά τον διαγωνισμό στο τηλεοπτικό τοπίο" 

Είσαι κακόπιστος και δε ξεχνάς π.χ. ότι ο Αλαφούζος πήρε την άδεια με τα λιγότερα λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου