Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Δυό γάϊδαροι μαλώνανε...για τον Φλωράκη

Και ξαφνικά, να το φάντασμα του Φλωράκη που το θυμήθηκε η μία φυλλάδα (ΕφΣυν),παρεξηγήθηκε η άλλη (Ριζοσπάστης) και πιάστηκαν στη ρούγα μαλλί με μαλλί.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,και οι αγιογραφίες εξοργιστικές ας μιλήσουν αυτοί που ξέρουν για τον "επαναστάτη Φλωράκη", ο Άρης Βελουχιώτης και ο Νίκος Ζαχαριάδης.

Ο Άρης για τον Φλωράκη: "-Είναι ένας από κείνους που όταν εμάς θα μας κρεμάζουν αυτοί θα κοιτάνε."

Και βγήκε αληθινός τουλάχιστον όταν κρεμάστηκε ο Ζαχαριάδης ο οποίος άφησε γραπτά την άποψη του : " ..προσθέτω τούτο το στερνόγραφο:το κουφάρι μου το κληροδοτώ στους Μπρέζνιεφ,Φλωράκη και Σία. Χαλάλι τους....Άλλη διέξοδο δε μου άφησαν. "

Και ο Φλωράκης από 1973 έως το 1990 που αποκαλύφθηκε με τι τρόπο πέθανε ο Ζαχαριάδης έκανε πως δεν ήξερε τίποτα.

Ο φοβερός επαναστάτης !!!
Τα υπόλοιπα, π.χ.πως έγινε γραμματέας,τα κολλητιλίκια με την Παναγιωταρέα,και τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις του με το πραγματικό έως τώρα αφεντικό του Περισσού τον Γόντικα και Σία αλλά και το απόλυτο κενό για ότι κάνει τζιζ στα "απομνημονεύματα" του ας μη μιλήσουμε.

1 σχόλιο:

  1. Εε μα να μου ζησεις Λυσιππε!!! Επιτελους δηλαδη,δεν φτανει ολο το κακο που ζουμε,ξαφνικα κατι 'ιδεες'' που κατεβαζουν μερικοι.....!!!Ντε και καλα τωρα εμεις, πρεπει να εχουμε Αλτσχαιμερ......ουτε διαβασαμε ,ουτε θυμομαστε.....ουτε γνωριζουμε.....!!! Αντε και μια στοιχειωδη ευγενια, μετα βιας την κραταμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή