Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συλλογή-H Δέσπω τσάκωσε τους Λιάπηδες και ...

Λιάπης: Έβαλα τις πλαστές πινακίδες για να γεμίσω τις μπαταρίες.Ερωτηθείς ωστόσο για το πού βρήκε τις πλαστές πινακίδες, ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν έδωσε κάποια εξήγηση. 


Όπως είπε στους δημοσιογράφους, είχε παραδώσει τις κανονικές πινακίδες τον Αύγουστο, για να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας!
Πρόσθεσε δε το εκπληκτικό ότι είναι συνταξιούχος και τον έχει πιάσει η κρίση!

 





Σημειώνεται ότι ο έλληνας πολιτικός ξεπέρασε κατά 10 ψήφους σε σύνολο 200, τον «διερμηνέα» της νοηματικής στην επιμνημόσυνη δέηση για τον Νέλσον Μαντέλα.
«Η βράβευση του ξάδερφού μου αποτελεί ακόμη μια διεθνή καταξίωση για την πατρίδα μας» δήλωσε στο theblob.gr από το σπίτι του στη Ραφίνα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, οποίος εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα του ο Αι Βασίλης να του φέρει φέτος το νέο playstation 4.
Ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός Μεταφορών , που κατά τη διάρκεια ελέγχου της τροχαίας σήμερα Τρίτη, συνελήφθη με πλαστές πινακίδες στο ανασφάλιστο όχημά – ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού με το οποίο κυκλοφορούσε – χωρίς να διαθέτει ούτε άδεια οδήγησης, θεωρείται επίσης το «φαβορί» και για το βραβείο «Inception 2013».

"..ἡ Δέσπω ἀφέντες Λιάπηδες δὲν ἔκαμε, δὲν κάνει.." Εμείς όμως...

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε σήμερα είναι ένα v8 touareg 4.163 κυβικών.
Όσο για το πόσα χρήματα προσπάθησε να γλυτώσει τόσο από τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και από τον φόρο πολυτελείας ανέρχονται σε τουλάχιστον 3.874 ευρώ. Αυτό προκύπτει καθώς τα τέλη κυκλοφορίας για ένα αυτοκίνητο τέτοιου κυβισμού ανέρχονται σε 1.320 ευρώ ενώ ο φόρος πολυτελείας σε 3.220 ευρώ αν είναι 5ετίας και 2.254 αν είναι 10ετίας.
Σημειώνεται επίσης ότι στη δήλωση πόθεν έσχες το εν λόγω όχημα στη στήλη όπου κανονικά αναγράφονται τα κυβικά σημειώνεται απλά ως μεταχειρισμένο.

Ο Μισέλ Λιάπης - (ο ανηψιός) με 109 χιλιάρικα εισόδημα κ με 27 ακίνητα, ΔΕΝ είχε να πληρώσει Τέλη Κυκλοφορίας pic.twitter.com/vADHVhY4DG
Retweeted by ff
View image on Twitter

είναι τόσο βλάκας αυτός ο Λιάπης που για να σβήσει την κλήση τη φυσάει

Ο Λιάπης έπαιρνε ΕΚΑΣ!!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΙ!!!! http://www.enikos.gr/politics/200271,O_Liaphs_epairne_EKAS.html  via @enikos_gr

@karvanitis ναι βέβαια. επίσης ο Μιχάλης Λιάπης έχει συγγράψει τα βιβλία "Για Ένα Νέο Ήθος" και "Για Μια Δημιουργική Ανατροπή"

Ο Μιχάλης Λιάπης γνωστός αντιμνημονιακός και χρόνια υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν θέμα χρόνου να παρανομήσει.

Ο Λιάπης είναι η ενσάρκωση του συνθήματος «Δεν θα πάρεις τα Καγιέν, Όλι Ρεν Όλι Ρεν»

« Ξύπνα ‘δερφέ μου, ξύπνησε, στον ώμο να σε πάρω,
πλακώσανε οι Λιάπηδες και θα μας πιάσουν σκλάβους

(Αν κάνει τόσες παρανομίες μαζεμένες τώρα που είναι συνταξιούχος , φαντάσου τι έκανε ως υπουργός και ενεργό στέλεχος της ΝΔ)

Οι χειροπέδες στον Λιάπη, η εκδίκηση Ψωμιάδη και το χαμόγελο του Πρετεντέρη

Στον εισαγγελέα Με χειροπέδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα  οΜιχάλης Λιάπης που είχε συλληφθεί νωρίτερα το μεσημέρι καθώς το θηριώδες τζιπ που οδηγούσε ήταν ανασφάλιστο, έφερε πλαστές πινακίδες ενώ ο πρώην υπουργός δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης.
 Μέσα από το περιπολικό και λίγο προτού μεταφερθεί από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής στον εισαγγελέα, δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Εσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Εβαλα μπροστά το αυτοκίνητο για να γεμίσω τη μπαταρία".
Σε ερώτηση πόσο καιρό κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες απάντησε πως σήμερα το έκανε για..
πρώτη φορά, ενώ δεν απάντησε που τις κατασκεύασε.
Υπενθυμίζεται πως το 2007, όταν ο Λιάπης ήταν υπουργός Μεταφορών, είχε δώσει εντολή στην Τροχαία να επιδώσει κλήση στον τότε Νομάρχη Π. Ψωμιάδη διότι είχε δει κάποιες φωτογραφίες του στις οποίες οδηγούσε μηχανή χωρίς να φοράει κράνος!
Ολα εδώ πληρώνονται!
Κρίνοντας μάλιστα από την φωτογραφία όπου εικονίζονται ο Λιάπης με τον Ψωμιάδη και τον Πρετεντέρη,σε «παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές», τότε θα πρέπει να συστήσουμε στον αρθρογράφο του ΔΟΛ και σχολιογράφο του Mega να προσέχει τα μπλόκα της Τροχαίας για να μην τριτώσει το κακό.








Κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα ο Μιχάλης Λιάπης δήλωσε ότι ήθελε απλώς να φορτίσει την μπαταρία του . Οπότε βρήκε κάτι περίεργους που του έφτιαξαν πλαστές πινακίδες στο τσακ – μπαμ για να μπορέσει να κάνει γύρω το τετράγωνο και να την φορτίσει τη ριμάδα τη μπαταρία. 

Υποστήριξε επίσης ότι τις πινακίδες τις είχε καταθέσει στην εφορία γιατί η οικονομική πολιτική του Αντώνη Σαμαρά τον έχει εξαθλιώσει οικονομικά και κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου