Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Δε μπορούν να κρυφτούν πιά


Ο Ρόλος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ

Σήμερα παρουσιάστηκε για λίγο στο Σύνταγμα,κρατώντας απόσταση απ' όλους τους άλλους μη τυχόν και μολυνθεί.Αποχώρησε όπως πάντα γρήγορα.Ξεκάρφωμα το λένε αυτό.
Συγχρόνως σε όλες τις ΕΛΜΕ συνεχίζει να καταψηφίζει την πρόταση απεργίας.Στην ΑΔΕΔΥ δε έδωσε ρέστα.
Αλλά το θράσος του χαφιέ και του δοσίλογου δεν έχουν όρια.
Σε εξοργίζουν πάντα για ένα και μόνο λόγο.Ότι σε θεωρούν ηλίθιο,και τη κουτοπονηριά τους εξυπνάδα.
------------------------------------------------------ 

αναδημοσίευση Aπό ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013


Ηλίθιοι ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;

ΔΗΛΩΣΗ των ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΡΑ,  ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΦΑΤΟΥΡΟΥ

Εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ στα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/5 ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5 ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΟΛΜΕ

Σε μια πρωτοφανή διασπαστική και εν τέλειυπονομευτική για την απεργία των καθηγητών [από 17/5] απόφαση κατέληξε η ΑΔΕΔΥ, μετά από πρόταση του ΠΑΜΕη οποία υπερψηφίστηκε από ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, για κήρυξη δημοσιοϋπαλληλικής απεργίας αύριο Τρίτη, ημέρα που δεν έχει καν αρχίσει η επιστράτευση των καθηγητών [αρχίζει από το μεσημέρι της Τετάρτης]!!!

Την ημέρα και τις ώρες που όλοι οι συνδικαλιστές των ΕΛΜΕ πρέπει να περιοδεύουν σε όλα τα σχολεία της χώρας, να συζητούν και να καλούν 85.000 εκπαιδευτικούς σε μαζική  συμμετοχή  στις 89 Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται αύριο, προκειμένου ο κλάδος να υπερψηφίσει την πρόταση του ΔΣ της ΟΛΜΕ για απεργία από 17/5-24/5 και νέες ΓΣ για κλιμάκωση, η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ [με προφανή χθεσινή απόφαση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ] αρνείται να δεχτεί την πρόταση της ΟΛΜΕ, του κλάδου που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5 και προβαίνει σε αυτήν την αθλιότητα.

Εμείς συνεχίζουμε! Αποφασίζουμε καθολικά υπέρ της εισήγησης του ΔΣ της ΟΛΜΕ, οικοδομώντας ταυτόχρονα τους πανεργατικούς, παλλαϊκούς και κοινωνικούς όρους για την ανατροπή της επιστράτευσης.

-    Οι άθλιες μεθοδεύσεις των κυβερνητικών φερεφώνων μας δυναμώνουν!

-    Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να κηρύξουν απεργία για τις 17 Μάη


ΑΘΗΝΑ, 13/5/2013

Σημ: Η φωτο της ανάρτησης δικιά μας παρέμβαση
______________


Κείμενο στην ιστοσελίδα "902.gr" απαντά στην δήλωση που προηγήθηκε εκπροσώπων των "Παρεμβάσεων". Το παραθέτουμε, ασχολίαστο. Αν το δημοσίευμα αυτό απαντά σε όσα "χρεώνουν" οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων στην συνδικαλιστικοί παράταξη εκπαιδευτικών του ΚΚΕ, αφήνουμε να το εκτιμήσετε εσείς:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου