Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Προσφορά του Μίκη-Οι δίσκοι του ελεύθεροι για κατέβασμα

update 27/9/2013

Με την κατάργηση του site της "Σπίθας" δεν είναι διαθέσιμοι οι σύνδεσμοι για κατέβασμα των δίσκων.

Συνεχίζουν να υπάρχουν σε διάφορα sites διαθέσιμα τα 1.000 τραγούδια π.χ.http://mikis1000songs.blogspot.gr/Εγώ τώρα το ανακάλυψα

Μετά τα 1000 τραγούδια ο Μίκης Θεοδωράκης αποφάσισε να παρουσιάσει στο κοινό όλα τα έως σήμερα ηχογραφημένα μουσικά του έργα, ώστε το ευρύ κοινό να γνωρίσει, εφ’ όσον το επιθυμεί, το σύνολο του Μουσικού του Έργου.

Η παρουσίαση αυτή δεν περιλαμβάνει προς το παρόν τις μουσικές που έγραψε για το Αρχαίο Δράμα και για θεατρικά και κινηματογραφικά έργα.

Χωρίζεται σε δέκα ενότητες.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη γι’ αυτή την απόφαση, που ο ίδιος την θεωρεί ως ένα ακόμα χρέος απέναντι σ’ αυτούς από τους οποίους άντλησε την έμπνευσή του. Στους απλούς ανθρώπους -όπου γης- τους κληρονόμους και συνεχιστές του ανθρώπινου Πολιτισμού.
Σημείωση: Είναι αυτονόητη η ευγνωμοσύνη του συνθέτη για όλους αυτούς που συμμετείχαν και συνετέλεσαν στην παραγωγή αυτού του Έργου: Ποιητές, ερμηνευτές, ορχήστρες, χορωδίες, μουσικά σύνολα, μουσικούς εκδότες και δισκογραφικές εταιρίες, καθώς και για κάθε ειδικότητας τεχνικούς, δεδομένου ότι χωρίς όλους αυτούς οι συνθέσεις του θα ήταν καταδικασμένες σε αιώνια λήθη…


Αθήνα,  Οκτώβρης 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου