Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

πιτσιρίκος της ημέρας..

από πιτσιρίκο 28/9/13

Υπόλοιπη ειδησεογραφία

Σήμερα συμφωνήθηκαν:
Άρση του περιορισμού των απολύσεων.
Το πρωτογενές πλεόνασμα του κ. Στουρνάρα αναθεωρήθηκε από το 3% στο 0,3%.
Νέα μείωση συντάξεων, εφάπαξ και επιδομάτων.
Ο ρυθμός ύφεσης αναθεωρήθηκε από το 3,8% στο 4% (Σε τρέχουσες τιμές είναι 7%)
Φιλικά,
Δημήτρης
(Αγαπητέ Δημήτρη, τι είναι αυτά που γράφετε; Αν δεν γίνουν απολύσεις, πώς θα υπάρξει ανάπτυξη; Οι περισσότεροι Έλληνες νομίζουν ακόμα πως ανάπτυξη σημαίνει νέες θέσεις εργασίας. Κούνια που τους κούναγε, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Πάντως, σας βρίσκω μίζερο. Σήμερα, με τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έχουμε μια νίκη της δημοκρατίας. Της δημοκρατίας του Mega, του Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη. Ελάχιστη σημασία έχει που, πριν χρεοκοπήσει η χώρα, η Χρυσή Αυγή, ουσιαστικά, δεν υπήρχε. Κι αυτό το έχουν ξεχάσει όλοι στην χώρα των γκάου.)

Εκ της διευθύνσεως


Μετά τις σημερινές συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, υποθέτω πως θα συλληφθούν και οι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να επιβεβαιωθεί η θεωρία της ομάδας Σαμαρά περί δυο άκρων. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αντιληφθούν οι πάντες πως οι μόνοι ακραίοι είναι αυτοί που βρίσκονται στην 


Εντάλματα για την Χρυσή Αυγή


Πιτσιρίκο, για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, οι εικόνες της προσαγωγής των μαχαιροβγαλτών, αντί να με κάνουν χαρούμενο, μου δημιουργούν ένα άσχημο αίσθημα.
Ίσως, γιατί ζούμε στην εποχή της απόλυτης κοροϊδίας …όπου οι ακροδεξιοί συλλαμβάνουν ακροδεξιούς.
Φαντάσου τι μας έχουν για μετά.
(Αγαπητέ φίλε, απλά δεν είστε χαζός. Γιατί πρέπει να είναι κάποιος εντελώς χαζός για να πιστεύει αυτούς που έσπρωχναν με τα χίλια την Χρυσή Αυγή μέχρι χτες και σήμερα την καταδικάζουν – λες και έχουμε πάθει όλοι Αλτσχάιμερ. Αν και, μεταξύ μας, την σπρώχνουν ακόμα. Αλλιώς.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου