Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος. Η υγεία μου είναι χάλια. Έχω 1 χρόνο να πάρω τα φάρμακα....

Για τους φλύαρους που με τη κομματική τους υποκρισία,διαγράφουν το Επείγον και τη πληρωμή του με ανθρώπινες ζωές και προσμένουν τη δευτέρα παρουσία.Στους μικρόψυχους ρήτορες σε βάθρο πτωμάτων...

από ΔΗΘΕΝ
Τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα το πρωί ο 59χρονος Α.Τ, κάτοικος Μύρινας. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, όπλισαν το G3, όπλο που είχε στην κατοχή του, αφού ανήκε στο τμήμα Εθνοφυλακής.
Ο 59χρονος, λίγο πριν οπλίσει το όπλο, άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι δεν αντέχει να ζήσει άλλο σε βάρος των φίλων του. Ο πυροβολισμός, αναστάτωσε τους περιοίκους, που επικοινώνησαν αμέσως με το αστυνομικό τμήμα της Λήμνου.
 Ο 59χρονος, όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Limnos fm100, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αυτό τον είχε καταρρακώσει, αφού, όπως ομολογούσε σε φιλικά του πρόσωπα, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε. Η χαριστική βολή ήταν ότι σε λίγο καιρό θα έμενε και άστεγος.
Στο σημείωμα που άφησε, ανέφερε:
«Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος. Η υγεία μου είναι χάλια. Έχω 1 χρόνο να πάρω τα φάρμακα για το ζάχαρο. Παρακαλώ τον Μητροπολίτη Λήμνου να αφήσει να με θάψουν ως Χριστιανό. Αντίο σε όλους.»

2 σχόλια:

 1. Εμείς πότε θα τους πούμε αντίο,να δούμε.Ειλικρινά δεν αντέχουμε άλλο.Γιώργος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιώργο,τι ελπίδες να υπάρχουν;
   Με αυτούς πάνοπλους,το λαό αδύναμο και εξουθενωμένο,και οι πεμπτοφαλαγγίτες-κομματόσκυλα να στήνουν χορό.

   Διαγραφή