Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Μέρες '14



Ένστολος 25 ετών, με ιδιόκτητη κατοικία και έξοδα που πληρώνουν οι γονείς του. Δικαιούται "κοινωνικό μέρισμα", με το οποίο θα αγοράσει iphone, αντικαθιστώντας αυτό που αγόρασε πριν από 1 χρόνο. Το υπόλοιπο του "μερίσματος" θα το... επενδύσει σε online στοίχημα.

Επί 4 χρόνια άνεργος 50 ετών, οικογενειάρχης, όχι μόνο δεν δικαιούται σαμαρο-μέρισμα, αλλά στην εκκαθάριση της φορολογικής του δήλωσης διαπίστωσε ότι θα καταβάλει φόρο 600 ευρώ, επειδή είναι κάτοχος ΙΧ 15ετίας, 1600 κ.ε. και μισού διαμερίσματος 90 τ.μ. σε μεσαιο-αστική περιοχή.


-------

Στις 27 Μαρτίου κάναμε δημόσιο έκκληση για να βοηθήσει 4 ανασφάλιστους και άνεργους ασθενείς μας με ηπατίτιδα.  Στα δημόσια νοσοκομεία δεν καλύπτονται οι ανασφάλιστοι ασθενείς 
Aπό τις 11 Μαρτίου  ξεκινάει μια Οδύσσεια με το Υπουργείο Υγείας, όπου εκτός από τις εκκλήσεις που κάναμε, επικοινωνήσαμε επανειλημμένα με 3 διαφορετικούς συνεργάτες του Υπουργού στους οποίους εξηγούσαμε ότι πρόκειται για θέματα Δημόσιας Υγείας. 
ο Υπουργός να βγαίνει στα ΜΜΕ και να δηλώνει ότι θα βρεθούν λύσεις συνολικά για τους ανασφάλιστους  ΜΕΤΑ τις εκλογές;


-------

Κρεμασμένος βρέθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι από περαστικούς ένας  άντρας στο Άλσος Παγκρατίου!... 


δίπλα του βρέθηκε σημείωμα στο οποίο έγραφε πως ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή τη πράξη ήταν η ανεργία. 






-------

Δίκη εναντίον του Δημοτικού Συμβουλίου της Καισαριανής από την Πανελλήνια Σκοπευτική Εταιρία ότι έπραξαν παράνομα για την ίδρυση του Πανελλήνιου Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στον τόπο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής 

Δήλωση του Μανώλη Γλέζου στην δίκη


Ζητώ την αντιστροφή του κατηγορητηρίου. Αυτοί που θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ, κατηγορούμενοι, είναι η Πανελλήνια Σκοπευτική Εταιρία, η οποία, αντί να επιστρέψει στον Ελληνικό Λαό αυτό τον τόπο του μαρτυρίου για εκατοντάδες Πατριώτες, αυτό τον τόπο Ιστορικής Μνήμης, προβαίνει και σε μηνύσεις εναντίον της πρώην Δημοτικής Αρχής της Καισαριανής, η οποία  προσπάθησε να διαφυλάξει την μνήμη των εκτελεσμένων. Σαν αύριο, σε αυτό τον τόπο, εκτελέστηκαν 92 Αγωνιστές, μεταξύ των οποίων και 10 γυναίκες. Ζητώ την άμεση παύση της δίωξης.





--------

Η καταγγελία του «thepressproject» στο ΕΣΡ για τη νέα μονταζιέρα 
Επικοινωνήσαμε από το πρωί με το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο προκειμένου να καταγγείλουμε την «μονταζιέρα» της ΝΔ στο διαφημιστικό της σποτ. Ενημερωθήκαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε καταγγελία μέσω email γιατί «το σύστημα υπολειτουργεί» και μας ζήτησαν Fax.






-------




Ένας 42χρονος αστυνομικός συνελήφθη για θανάτωση ζώων στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας. 
Είχε προηγηθεί καταγγελία 46χρονου αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, νωρίτερα στο Κερασοχώρι, δηλητηρίασε δύο αρσενικά τσοπανόσκυλα, ιδιοκτησίας του, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε απειλές από τον ίδιο. 









-------
« Εμείς πιστεύουμε ότι στη ΝΔ βρήκαμε την Ιθάκη. Και σίγουρα σε λίγο καιρό θα διώξουμε και την τρόικα. Θα τη διώξουμε, όπως ο Οδυσσέας έδιωξε τους μνηστήρες του θρόνου που πολιορκούσαν την Κλεοπάτρα» (Μ.Ταμήλος)

1 σχόλιο:

  1. Ταμήλο πες όμως ότι οι μνηστήρες 20 χρόνια ξέσκισαν τη....Κλεοπάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή