Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Το ξέπλυμα του ΓΑΠ από τους Finacial Times

Ποιοι θυμούνται άραγε ότι ο ΓΑΠ παζάρευε με το ΔΝΤ και το γαμίκουλα-ρεντίκολο Στρος Καν ΉΔΗ το 2009 όπως αποκάλυψε τότε με το βίντεο από το Παρίσι ο Λαζόπουλος?

Παράθεση από Νaftemporiki.gr
και σχόλια

Μαίνεται η μάχη Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιώργου Παπανδρέου στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με τους δύο πρωταγωνιστές να μη χάνουν ευκαιρία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με κάθε ευκαιρία.
Σιγά τα αίματα,πεχλιβάνηδες
Αφορμή για το νέο επεισόδιο στάθηκε αυτή τη φορά το δημοσίευμα των financial times και συγκεκριμένα του ανταποκριτή της βρετανικής εφημερίδας στις Βρυξέλλες Πίτερ Σπίγκελ για τα όσα έγιναν στο γαλλικό παραθαλάσσιο θέρετρο των Καννών το 2011.
Τώρα το ανακάλυψαν ή τώρα το θυμήθηκαν οι αντικειμενικοί διεθνείς σκύλοι?
Μεταξύ άλλων ο κ. Σπίγκελ χαρακτηρίζει ευθέως τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο «άνθρωπο που εποφθαλμιούσε τη θέση του πρωθυπουργού» και ο οποίος στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου κοιμόταν, σε συνεννόηση με τον Μπαρόζο, έδωσε την εντολή να συνταχθεί η ανακοίνωση που «σκότωσε» το δημοψήφισμα!
Ένας κοιμισμένος,και μία ανακοίνωση από δύο χοντρά καθάρματα είναι όλη κι όλη η Ελληνική Δημοκρατία.
Ο Γιώργος Παπανδρέου με ανακοίνωσή του όχι μόνο δεν διαψεύδει το δημοσίευμα, αλλά κατά πολλούς «φωτογραφίζει» τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας επί λέξη «ό,τι είχαμε να πούμε για τη συνάντηση των Καννών και το δημοψήφισμα, το έχουμε πει κατ' επανάληψη και επιβεβαιωνόμαστε. να μιλήσουν άλλοι»!
Τώρα, είναι ώρα
Πότε και πως τα είπες ΓΑΠ? οι άλλοι ΔΕΝ έχουν όνομα?
Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σε κατ΄ιδίαν συνομιλία, σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι ο  κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για «ενστάσεις για την ακρίβεια ορισμένων σημείων του δημοσιεύματος» η επισήμανσή του ότι «τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν άλλοι», «τα λέει όλα».
Την ίδια ώρα ο πρώην γραμματέας του κόμματος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Καρχιμάκης, έκανε λόγο για «πρωτοφανείς αποκαλύψεις» και για «ανατροπή» της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Αυτή η μωρή παρθένα μόλις τώρα ανακάλυψε την Αμερική!!!
Από την πλευρά της η Χαριλάου Τρικούπη με ανακοίνωσή της διαψεύδει επί της ουσίας το δημοσίευμα τονίζοντας ότι «όσοι συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή κάποια στιγμή θα αναφερθούν με αυθεντικό τρόπο στα πραγματικά περιστατικά».
Πότε θα είναι η κάποια στιγμή και γιατί δεν ήρθε αυτή η στιγμή 4 χρόνια τώρα θα μας πείτε και μας?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου