Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μήνυμα προς κάθε "Κατρούγκαλο"

Ο διασυρμός του Κατρούγκαλου από τη γνωστή σφηκοφωλιά και τη βρωμοφυλλάδα της δεν αντέχει στην ελάχιστη επαλήθευση και λογική.
Οι δημιουργοί του ανύπαρκτου σκανδάλου το γνωρίζουν καλά.Αυτό που θέλουν να επιτύχουν είναι να στείλουν ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ και να ΛΗΦΘΕΙ από αυτούς που δεν ελέγχουν ακόμη.
"Κοιτάτε τι θα πάθετε" για αρχή.
Πολλοί -κυβερνητικοί-που είναι ήδη δικοί τους το απολαμβάνουν ΕΝ ΣΙΩΠΗ.Δεν θα πουν λέξη για τον ΔΟΛ,το ΒΗΜΑ,το ΜΕΓΑ, κλπ.Αφού άλλωστε είναι μόνιμοι θαμώνες τους,αν όχι και κάτι άλλο.Και την άλλη Κυριακή,στις ίδιες σελίδες πιθανόν να συνεντευξιάζονται χαρωπά υπουργοί κλπ.

Διαπιστώνουμε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ από ψηλά να χτυπηθεί η διαπλοκή και η σαπίλα στα ΜΜΕ.

Πιστεύει κανείς ότι οι τα ψεύδη και οι διασυρμοί που γίνονται στον Κατρούγκαλο,την Κωσταντοπούλου,ή τον Διαμαντόπουλο θα γίνουν ποτέ στον Δραγασάκη?

Πιστεύει πως θα πάρει μέτρα για όσα προεκλογικά κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ?

Πιστεύει ότι η ΕΡΤ θα χτυπήσει ως ψηφιακός πάροχος τη Digea?

Και σ' αυτά δεν έχουμε τους κακούς Γερμανούς για άλλοθι...


Άντε βρε.....να ζούμε να τα θυμόμαστε...

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα, Lysippe!!!... Πολύ σωστά τα λες!... Το τρίγωνο της διαπλοκής με πολιορκητικό κριό τα εξωνημένα ΜΜΕ θα κάνουν τα πάντα να εκθέσουν και να αποδομήσουν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ... Η υπόθεση Κατρούγκαλου μάλλον είναι η αρχή... Γι' αυτό η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει τάχιστα για νομοθετικές πρωτοβουλίες κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Γι' αυτό η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει τάχιστα για νομοθετικές πρωτοβουλίες κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς!"
      Ακόμη δεν είδαμε ούτε καν προθέσεις Γιάννη.Αντίθετα,βλέπουμε να ξημεροβραδιάζονται κυβερνητικοί στα κανάλια και να τιμούν και τις φυλλάδες....

      Διαγραφή