Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Υπέρ Ζωής...

Χρόνια ενοχλεί επειδή δεν λειτουργεί ως κοινός πολιτικάντης με το δικό τους κώδικα και δεν σιωπά.Αυτή τη φορά το φοβερό της έγκλημα ήταν να προτείνει ονομαστική ψηφοφορία.Και τα κοπρόσκυλα δεν έχασαν την ευκαιρία για επίθεση.Αφορμή γελοία βέβαια,ο πραγματικός λόγος ήταν η επιτροπή ελέγχου του χρέους και το μαστίγωμα στο Μητσοτακέικο.Αυτό και μόνο αρκούσε για να βγει στα κάγκελα ο Περισσός που χρόνια πολλά έχει έρωτα μεγάλο την συγκεκριμένη οικογένεια.Επίσης θέλει να στερήσει τα γραφεία στη Βουλή των Κ.Σημίτη, Κων.Μητσοτάκη, Γ.Παπανδρέου,Δαμανάκη,Πάγκαλου κλπ ευεργετών.
Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα

(ολόκληρο ΕΔΩ )


Εκτός από τη συμμορία του Περισσού είναι και άλλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον της όταν τα αφεντικά προστάζουν.Θυμόμαστε την παρουσία της στην ΕΡΤ όταν μπούκαραν τα ΜΑΤ και τον υβρισμό της από το σκυλολόι του ΔΟΛ, Πρετεντέρη,Χατζόπουλο κ.α..Όπως και τις χυδαιότητες του Μαρκογιαννάκη, και πολλών άλλων


Υπάρχει όμως και μία άλλη ομάδα.Των άσπονδων φίλων.Αυτοί υποτίθεται ότι ανήκουν στον ίδιο "αριστερό χώρο" και σφάζουν με μπαμπάκι και συντροφικότητα,Τους χαλάει τη μανέστρα του παζαριού και της επιθυμητής τούμπας.

Υπέρ Ζωής λοιπόν, γιατί "δείξε μου τον ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ να σου πω ποιος είσαι"


2 σχόλια:

  1. Την πάω πολύ τη Ζωή!... Τους χτυπά χωρίς αναστολές και δεν καταλαβαίνει από ψεύδη εναντίον της και την επιχείρηση αποδόμησής της, ώστε να την καταστήσουν "γραφική"!... Έχει πολιτικό τσαμπουκά κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται "πωλητικοί" της αντιπολίτευσης που δε χάνουν ευκαιρία να της επιτεθούν με την αγαστή συνδρομή των διεφθαρμένων ΜΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον δεν φαίνεται για πολιτικάντης και είναι στα θετικά αυτό

      Διαγραφή