Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Οι "αριστεροί" είναι καλύτεροι πωλητές

Θυμάσαι κείνο το "ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου".Δυο μήνες πάνε μόνο..
από "Ν"
«Πράσινο φως» για τα αεροδρόμια
Αρχίζουν οι συζητήσεις με Fraport
Το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την κοινοπραξία της Fraport για την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, με στόχο τη μεγιστοποίηση του δημόσιου συμφέροντος και την ενδεχόμενη αύξηση του ποσοστού του Δημοσίου στο κοινοπρακτικό σχήμα παραχώρησης, δόθηκε χθες σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη με τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας της Fraport, συμφερόντων του γερμανικού Δημοσίου και της Slentel του Ομίλου Κοπελούζου, για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Βάσει κυβερνητικών πηγών, στόχος είναι να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν μία καταρχήν συμφωνία, λόγω και του πιεστικού χρονοδιαγράμματος, που συνδέεται και με τη διαπραγμάτευση για τη νέα συμφωνία με τους δανειστές της χώρας.

Επανεκκίνηση του διαγωνισμού για τον ΟΛΠ

Κυβέρνηση: Κλείδωσε η απόφαση για πώληση πλειοψηφικού ποσοστού, το οποίο μειώνεται σε 51% από 67%Την επανεκκίνηση του διαγωνισμού για τη πώληση πλειοψηφικού ποσοστού στον ΟΛΠ αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από σύσκεψη που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Όπως όμως αποκάλυψε ήδη χθες η «Ν», θα υπάρξουν αλλαγές στους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας που τρέχει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Η βασικότερη τροποποίηση αφορά το ψαλίδισμα του ποσοστού που θα διατεθεί στους ξένους, αφού από το 67% που προβλεπόταν αρχικά θα δοθεί τελικά το 51%, κάτι που όμως θα αποδώσει λιγότερα άμεσα έσοδα στο κράτος.
από "Ν"
και για την επιτυχία θα τους θα αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι...


2 σχόλια:

  1. Είδες.Όταν πάει ο Τσίπρας στη Μέρκελ και ο Δραγασάκης στη Κίνα όλα κανονίζονται στο πι & φι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aλήθεια,δεν είδαμε και κανένα άλλο αποτέλεσμα από τα ταξίδια παρά μόνο τις πωλήσεις.

      Διαγραφή