Τρίτη 7 Απριλίου 2015

pitsirikos απειλούμενος...

pitsirikos


Πριν από λίγο, έλαβα εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς το κάτωθι μέιλ:
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΗ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 6.000 ΜΕΡΙΔΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Απέσυρα την «ψευδέστατη ανάρτηση», αφενός γιατί δεν έχω ένα εκατομμύριο ευρώ και αφετέρου επειδή η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς δεν τα πηγαίνει καλά με τη σάτιρα. Γενικά, η Εκκλησία δεν τα πηγαίνει καλά με τη σάτιρα.
Αυτά συμβαίνουν στα κράτη που δεν είναι κοσμικά και δεν έχει γίνει ακόμα διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας.
Κατά τα άλλα, οι Έλληνες θέλουν η χώρα να αλλάξει αλλά η Εκκλησία -και άλλοι «θεσμοί»- παραμένουν ιερές αγελάδες.
Οι μισθοί των ιερέων πληρώνονται από τους πολίτες και η Εκκλησία δεν φορολογείται.
Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.
Καλή Ανάσταση, αδελφοί.
Για να ενημερωθεί η κοινή γνώμη -ελπίζω αυτό να μου το επιτρέπει η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς-, η «ψευδέστατη ανάρτηση» ήταν αυτή:
IMP-3
IMP-1
IMP-2
Καμπάνια για το ευαίσθητο θέμα της διαφορετικότητας ξεκίνησε η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς. Η καμπάνια, γεμάτη χρώματα, σοκάρει ακόμα και τον πιο πιστό.
Το σλόγκαν «Η διαφορετικότητα σκοτώνει» είναι προσωπική επιλογή του Μητροπολίτη Σεραφείμ που επιμελήθηκε την όλη καμπάνια.
Αναμένονται ανάλογες καμπάνιες από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αφού ο Άνθιμος είναι να σκάσει που τον ξεπέρασε ο Σεραφείμ στην ακρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου