Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ο Ρεχάγκελ, Ο Κολλάτος και O Ρούμπι-χωρίς σχόλια


Συνελήφθη ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, για προσβολή εθνικού συμβόλου. Η σύλληψη έγινε ύστερα από καταγγελία ότι ο Κολλάτος είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην οδό Λουκιανού 8Α στο Κολωνάκι, μια ελληνική σημαία που απεικόνιζε μια γερμανική μπότα που την πατάει και αφήνει ένα αποτύπωμα από αίμα, ενώ φαινόταν και ο αγκυλωτός σταυρός. Περίπου 10μ. από το σπίτι του Δημ. Κολλάτου βρίσκεται η γερμανική πρεσβεία.

Ο ίδιος ανέφερε πως προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος γιατί διαμαρτυρήθηκε η γερμανική πρεσβεία.
Ο Δημήτρης Κολάτος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας εάν θα οδηγηθεί ενώπιόν του ή θα αφεθεί ελεύθερος

-------------------------

Ο Οττο Ρεχάγκελ  ξεκίνησε τις περιοδείες του με τον «τοποτηρητή» της Γερμανίας στη χώρα μας, υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ. Συναντήθηκε με την Ολγα Κεφαλογιάννη,αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και το περ/χη Σγουρο και τον Αδ.Γεωργιάδη.
Αρνήθηκαν να συναντήσουν τον Ότο Ρεχάγκελ οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην Εθνική Ομάδα του 2004, η οποία κατέκτησε το EURO της Πορτογαλίας.Oι παίκτες δεν θέλησαν να τον συναντήσουν με την σημερινή επίσημη ιδιότητα του απεσταλμένου... της γερμανικής κυβέρνησης.
 Δεν θα συναντηθεί με το Μ.Γλέζο για να μη τεθεί το θέμα των Γερμανικών κατοχικών δανείων και αποζημιώσεων.
--------------------------

Τον λένε Ρούμπι και είναι ο σκύλος που "συνελήφθη" στο Σύνταγμα επειδή ...υποδέχτηκε με γαβγίσματα τους εκπροσώπους της τρόικας, στην τελευταία τους επίσκεψη στην Αθήνα.




Κρίθηκε …επιθετικός και μεταφέρθηκε στα Μέγαρα. "Κρατήθηκε" στην Αστική Πανίδα στο καταφύγιο των Μεγάρων και η κατάληξή του θα ήταν η ευθανασία, αν δεν προέκυπτε θύελλα αντιδράσεων. Το σκυλάκι, ευτυχώς, θα την "γλιτώσει".
Χθες η αρμόδια επιτροπή του δήμου, υπό τη θύελλα των αντιδράσεων υποχρεώθηκε να αποφασίσει την άμεση απελευθέρωση του σκυλιού από το καταφύγιο "Αστική Πανίδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου