Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Το νόμιμο παρακράτος καταγράφει και χτυπά-Ο Γαβριήλ κάνει σεξ

Θεατές στην εξόντωση ενός νέου ανθρώπου.
Μας έχουν δέσει τόσο σφιχτά που εκτός από την οργή μας δεν ξέρω αν έχουμε άλλες δυνατότητες υπεράσπισης των αυτονόητων.

Οι εκτελεστές του παρακράτους άλλαξαν ονόματα και μέσα.Λέγονται Μάκης,ή Θέμος ή Γιάννης ή Γιώργος.Είναι πάντα νόμιμοι και τους παρέχεται απόλυτη ασυλία/ασυδοσία για οποιοδήποτε έγκλημα διαπράξουν αρκεί να εξυπηρετούν τα αφεντικά τους.'Οπως οι ταγματασφαλίτες,οι δοσίλογοι,οι βασανιστές στη πρόσφατη ιστορία και όλοι οι κλέφτες,μιζαδόροι και πλιατσικολόγοι.
Κι εσύ έχεις τον ηλεκτρονικό σου φάκελο σε πολλές μυστικές υπηρεσίες που μπορεί εύκολα να εμπλουτιστεί με φανταστικά στοιχεία κινημ/κού επιπέδου.Όσο είσαι ακίνδυνος μπορείς να κοιμάσαι.Αν τολμήσεις να θίξεις την εξουσία τους στο ελάχιστο,θα μάθεις από "δημοσιογράφους" της ζούγκλας που ζεις, ότι είχες αόρατη κάμερα μέχρι και στο βρακί σου μέσα.
Και μην ελπίζεις σε δικαστές.Είναι δικοί τους.

από vivliothekarios

Ο Γαβριήλ κάνει σεξ


Η ιστορία έχει κάπως έτσι: ένας Δημοσιογράφος φέρεται να αποκτά ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο δρων είναι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Με το βίντεο στο χέρι επιχειρεί να βάλει στο χέρι και τον νεαρό πολιτικό της Αριστεράς, φροντίζει το θέμα να διαρρεύσει και στα δημοσιογραφικά κανάλια έτσι ώστε η πίεση και ο εκβιασμός να κερδίσουν πόντους. Ο Γαβριήλ δεν «τσιμπάει» και μετά τις εκλογές καταγγέλλει δημόσια το γεγονός. Γρήγορα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτά της μαζικής επικοινωνίας «παίρνουν φωτιά». Ένα νυχτερινό δελτίο ειδήσεων παρουσιάζοντας το θέμα αναφέρεται σε βίντεο με «άσεμνο περιεχόμενο».

Κι εδώ φρενάρει το πράγμα: τι σημαίνει «άσεμνο»; Τι σημαίνει σεμνό, ποιος ορίζει τη σεμνότητα, σε ποιους την ορίζει και για λογαριασμό ποιων και από ποια θέση κρίνει τα πράγματα; Σεμνός λοιπόν, λένε τα λεξικά, είναι ο συνεσταλμένος, ο ευπρεπής, ο σοβαρός, ο ντροπαλός, ο ηθικός. Τι ξεδιάντροπο, απρεπές, γελοίο και ανήθικο κάνει λοιπόν στην προσωπική του ζωή ο πολιτικός της Αριστεράς; Τι άσεμνο κάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης; Μήπως κάνει σεξ; Πέφτω από τα σύννεφα. Είναι δυνατόν να κάνει σεξ ένας νεαρός άντρας; Γεγονός είναι πως δεν πάει αλλού το μυαλό μας, θέλω να πω η σεμνότητα συνήθως συνδέεται με τη σεξουαλικότητα. Και αλλιώς να ήταν δεν θα μιλούσαμε για «άσεμνες πράξεις», αλλά για «παράνομες». Όμως το δελτίο ειδήσεων δεν είπε κάτι τέτοιο, άρα ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας κάνει σεξ. Δεν κλέβει, δεν βιάζει, δεν βασανίζει, απλά γαμάει ή γαμιέται, φιλάει ή φιλιέται και ούτω καθεξής. Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως δεν είναι ο μόνος που το κάνει –πολλοί πολιτικοί κάνουν σεξ και πολλοί πολίτες αυτής της χώρας. Έχουμε όλοι κολλήσει στο βούρκο της άσεμνης σεξουαλικότητας… Οφείλουμε να παραδεχτούμε επίσης πως το σεξ του Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν γίνεται δημόσια, μπροστά στα μάτια μας, αλλά σε ιδιωτικό χώρο, σε στενό κύκλο που λένε. Αν το σεξ σε ιδιωτικό περιβάλλον είναι άσεμνο, σε δημόσιο τι είναι; Αν το σεξ ενός πολιτικού είναι άσεμνο, είναι σεμνό ό,τι προβάλλει το εν λόγω κανάλι; Σεξ είναι και τα βυζιά, κώλοι και μπούτια στις παραλίες όταν το δελτίο μιλάει για τη ζέστη του καλοκαιριού; Είναι οι ροζ διαφημίσεις και τα ξέκωλα στις «ψυχαγωγικές» εκπομπές, οι ερωτικές σκηνές των ταινιών και των σίριαλ; Είναι άσεμνο το «Κάτω Παρτάλι»; Μήπως το σεξ δεν είναι ευπρεπές, σοβαρό και ηθικό, ιδιαίτερα για ένα δημόσιο πρόσωπο (οι Δημοσιογράφοι εξαιρούνται), αλλά είναι «ανθρώπινο δικαίωμα» όταν κυκλοφορεί ως τηλεοπτικό προϊόν με την κάλυψη της καλλιτεχνικής έκφρασης και ελευθερίας;


 Στα μιντιακά μας ήθη «άσεμνο» είναι το σεξ ενός νεαρού πολιτικού που κάπως καταγράφηκε σε βίντεο, κυκλοφόρησε στη δημοσιογραφική πιάτσα και συζητήθηκε. Άσεμνο λέμε το περιεχόμενο ενός βίντεο όταν δεν θέλουμε να πούμε πως περιέχει σκηνές σεξ. Άσεμνο χαρακτηρίζεται το σεξ από τους μέντορες της ηθικής μας ασφάλειας, τους προστάτες των ηθικών αξιών, τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Το «άσεμνο» απευθύνεται σε μια κοινωνία ηθική, που δεν κάνει σεξ, που δεν είναι ξεδιάντροπη, που δεν είναι γελοία, που δεν φαντασιώνεται.


 Το σεξ δεν είναι μόνο μέσο εκβιασμού ενός πολιτικού από ένα σαρκοβόρο ζώο της μιντιακής ζούγκλας, αλλά και στοιχείο ηθικής σπίλωσης, εργαλείο πολιτικής εξόντωσης που το χρησιμοποιούν τόσο οι προστάτες της κοινωνικής ηθικής, τα ΜΜΕ, αλλά και η σεμνή κοινωνία μας. 

4 σχόλια:

  1. Θα έπρεπε να γίνει συγκέντρωση στην εισαγγελία που θα τη καλούσε να δράσει για αυτό το σκουλίκι και τη ζούγκλα του,και να μη σφυρίζει αδιάφορα.Καταπατηση στοιχειωδών δικαιωμάτων και κακοποίηση ανθρώπου.
    Τι λέω και που ζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπερλουσκόνι το ξέρει ότι το σεξ είναι εργαλείο πολιτικής εξόντωσης;
    Επειδή ένα σιχαμένο ανθρωπάκι κάνει ροζ εκβιασμούς δεν σημαίνει ότι αποδίδουν κιόλας.
    Κι αν δεχτούμε ότι μπορεί να υπάρχουν βλαμμένοι που θα σοκαριστούν, αναρωτιέμαι, να προτιμούν άραγε τους μορφονιούς υποψηφίους από τους κακομούτσουνους; Γιατί αν υποψιαστώ ότι οι επιλογές υποψηφίων γίνονται με βάση την εμφάνιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστά τα κριτήρια για ένα μέρος των εκλογέων του οποίους όμως κατασκεύασε και κατασκευάζει η εξουσία.
      Το θέμα είναι ευρύτερο και σοβαρότερο.Αυτή η εξουσία 'εχει γίνει εγκληματική συμμορία με αφεντικά νονούς,μπράβους και εκτελεστές και απειλεί,τρομοκρατεί και εξοντώνει όποιον θέλει.Υποψήφια θύματα τους είμαστε όλοι.
      Ο Μεσαίωνας με σύγχρονες τεχνικές είναι εδώ

      Διαγραφή