Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η δίκη του Βαρουφάκη-προβολή από το μέλλον

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε ειδικό δικαστήριο,αλυσοδεμένος θα δικαστεί ο Βαρουφάκης με εισαγγελέα τον Τσίπρα,δικαστές τον Μπομπολάκη,τη Φωφώ και τον Βαγγέλα.Ένορκοι κληρώθηκαν συμπτωματικά οι καναλάρχες.
Η κατηγορία είναι βαριά.Βλασφημία κατά του ευρώ και του Σόιμπλε.
Σας δείχνουμε στιγμιότυπα απ' αυτή τη πολύκροτη δίκη.

2 σχόλια:

 1. Δεν υπάρχει αυτές τις μέρες κανάλι της διαπλοκής, βαρονία της φυλακής, έντυπο της πλοκής, και παλληκάρι της φακής, που να μην έχει στο στόχαστρο το Βαρουφάκη
  Ο Βαρουφάκης, με την ασυγκράτητη τάση του για δημοσιότητα, μπορεί να τους διευκολύνει άθελά του. Μπορεί απειρία και κάποιες παλινωδίες να έφθειραν το αρχικό του πολιτικό κεφάλαιο. Η ίδια η επίθεση όμως, συντονισμένη και χωρίς κανένα φραγμό, δεν έχει στόχο μόνο το πρόσωπό του. Μόνο την ηθική εξόντωση ενός ανθρώπου, που, όπως και να το δεις, σήκωσε ανάστημα στους δανειστές. Συνέβαλε στη διεθνοποίηση του ελληνικού δράματος. Έφερε στο προσκήνιο το αβίωτο το χρέους.
  Την κυβέρνηση και τον τρόπο που διαπραγματεύτηκε έχουν ως στόχο οι ύαινες. Τον Τσίπρα που τον διάλεξε και τον στήριξε. Την ελληνική αντίσταση απέναντι στους δανειστές. Ο Βαρουφάκης είναι ο ιδανικός στόχος για να δυσφημιστεί μια τεράστια προσπάθεια. Θυμάστε στις κρίσιμες στιγμές, όταν οι εκβιασμοί κορυφώνονταν, για ποιο πράγμα κατηγορούσαν όλοι αυτοί, παρέα με τους δανειστές, την κυβέρνηση; Για έλλειψη σοβαρότητας. Για έλλειψη επεξεργασμένων προτάσεων. Για ελαφρότητα.
  Ε, ο Βαρουφάκης, φορτωμένος τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες, γίνεται τώρα σαπούνι για το ξέπλυμά τους. Αν τον βγάλουν μάλιστα, εκτός από επιπόλαιο, και συνωμότη, και πραξικοπηματία, και πράκτορα της δραχμής, ακόμα καλύτερα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ας προσέξουν όμως, γιατί μ’ αυτά τα παράδοξα που κάνουν τους έρθει μπούμερανγκ κι αγιάσει ο Γιάνης...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιάννη,Δεν συμφωνούσα ποτέ με τον Βαρουφάκη και με εκνευρίζει σε αρκετά.Διαφωνώ μαζί του και δεν τον εμπιστεύομαι από τότε που έγραφε στο site του Μπομπολάκη.Νιώθω μόνο την ανάγκη και την οργή να πολεμήσουμε τα σκυλιά που απέκτησαν νέο εντολέα.
   1-γιατί δεν ξεσκίζουν τον Τσίπρα?Αγνοούσε τι?
   2-Το Μαξίμου και ο Τσίπρας προσωπικά είναι αθώοι σ'αυτές τις αθλιότητες?Πέρασαν 3 μέρες για να ψελίσει η Γεροβασίλη 2 κουβέντες
   Ας τελείωνουμε με αυτή τη ν'εα αδίστακτη συμμορία,γιατί δε θα σταματήσουν στον Β.Έχουν πολλούς στη λίστα που τους περιμένουν.

   Διαγραφή