Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Ο Καίσαρας και οι πασσαδόροι αυτού

Δεν μπορεί να υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι μα όλοι οι μηχανισμοί κατά διαταγή έχουν τεθεί στην υπηρεσία του Τσίπρα και της σφηκοφωλιάς του Μαξίμου.
Με αντίτιμο την πλήρη εκχώρηση της χώρας έλαβε ως αμοιβή να γίνει ο απόλυτος μονάρχης του προτεκτοράτου.Όλοι οι μηχανισμοί με κάθε τρόπο θα υπηρετούν αυτό το σκοπό.Βασικός βοηθός η Ν.Δ.που μέχρι και αρχηγό ΔΕΝ θέλει και συμπληρωματικά ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ.Mα η κατάντια του είναι το αγκάλιασμα με τον "αυριανισμό" του Κουρή.
Ο εξουσιαστής-καίσαρας χρησιμοποιεί με τους βοηθούς του τακτικές και μεθόδους που είναι γνωστές παλαιόθεν.Τα κύρια χαρακτηριστικά τους εκβιασμοί,καλυμμένες απειλές,σπίλωση.Όταν τρέχουν αυτά δεν πρέπει να γίνεται αντιληπτό ότι εκτελούνται εντολές του Καίσαρα.Αυτός πρέπει να είναι όχι μόνο καλά κρυμμένος αλλά να παρουσιαστεί και ως ανώτερος από τις αθλιότητες που όμως με εντολή του έγιναν.
Θα σημειώσω μερικές πρόσφατες περιπτώσεις κραυγαλέες που πιστοποιούν τα ανωτέρω.

1.Περίπτωση Κορωνάκη.Τον ξέρετε φαντάζομαι αυτόν τον κακομούτσουνο που παριστάνει τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.Εντελώς τυχαία τη μέρα της ψηφοφορίας της Κ.Ε. έσκασε ερώτηση από
βουλευτές της Ν.Δ. αν είναι ανυπότακτος.Ο κακομούτσουνος το έλαβε το μήνυμα.Ή ψηφίζεις μαζί με το γελοίο σου γκρουπούσκουλο τη πρόταση του Τσίπρα ή καθαρίζεις τουαλέτες σε στρατόπεδο στον Έβρο.Ψήφισε με χέρια και με πόδια.Οι βουλευτές της ΝΔ υπηρέτησαν λαμπρά την επιθυμία του Καίσαρα.

2.Περίπτωση Βαρουφάκη.Εδώ δεν χρειάζονται πολλά.Αφού κατ' εντολή του Καίσαρα παραιτήθηκε,κατασπαράσσεται για μέρες πολλές ο πρώην υπουργός του που δηλώνει εξαρχής ότι ο Τσίπρας ήταν εντολέας και γνώστης των πάντων,ο Καίσαρας αφήνει να ολοκληρωθεί η διαπόμπευση και μετά από βδομάδα πάλι ως απάντηση σε ερώτηση της Ν.Δ. δέχεται να παρουσιαστεί και να παραδεχτεί. Κατόπιν εορτής βέβαια και αφού ο Βαρουφάκης ψήφισε ΝΑΙ ως δείγμα υποταγής,Το γλέντησε ο Καίσαρας.

3.Βία και καταστολή.Αφού κάλυψε τους πραιτοριανούς του αγαπημένου του  Πανούση για την επανάληψη των γνωστών παρακρατικών μεθόδων στις 15/7/15,αφού στη συνέντευξη του παρίστανε την αθώα παρθένα σε βαθμό γελοίο,μετά διέταξε ΕΔΕ!! που τα αποτελέσματα της τα ξέρουμε από πριν κι εμείς κι αυτός.

4.Περιπτώσεις Βαλαβάνη,Λαφαζάνη,Κωνσταντοπούλου κλπ.Επειδή δεν προσκύνησαν τη προδοσία του το άλεσμα θα συνεχίζεται.Όπως κάθε Καίσαρας/εξουσιαστής είναι από φοβικός έως έντρομος και απ΄ότι φαίνεται περισσότερο φοβάται την Κωνσταντοπούλου.Γι' αυτό εδώ έχει ρίξει βαρέα όπλα.Εκτός από τα γνωστά ΜΜΕ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ έχει δοθεί εντολή σε υποτακτικούς υπουργούς αλλά και στους παρακοιμώμενους Παππάδες πατήρ και υιό.

Θα δούμε πολλά επεισόδια στο μέλλον.

Θυμίζω μόνο ότι πέραν του μνημονίου ΠΡΕΠΕΙ να παλέψουμε ενάντια στην "ενός ανδρός αρχή"που είπε ο Γλέζος πριν λίγες μέρες, ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ, αφού γνωρίζει πως διορίζει το Ιερατείο τους υπαλλήλους του. Κι αυτός ο Καίσαρας διορίστηκε επειδή δήλωσε απόλυτη υποταγή και εκχώρηση των πάντων που οι προηγούμενοι δεν μπορούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου