Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Το ΚΚΕ, το Βήμα και ο Νίκος Μπογιόπουλος

από pitsiriko

Φίλε Πιτσιρίκο,
Στο «Βήμα της Κυριακής» (17/11/2013) δημοσιεύτηκαν δυο εσωτερικά κείμενα που αφορούν το ΚΚΕ. Το ένα είναι η επιστολή του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου προς την ΚΕ και τον γραμματέα του κόμματος Δ.Κουτσούμπα και το άλλο είναι η απάντηση της ΚΕ του ΚΚΕ προς τον Μπογιόπουλο, με την οποία ο δημοσιογράφος απολύθηκε από τον Ριζοσπάστη. Το δεύτερο κείμενο – σύμφωνα με την εφημερίδα –παρουσιάζεται με πρωτοβουλία της ΚΕ στις οργανώσεις του ΚΚΕ με σκοπό την «διαπόμπευση» του δημοσιογράφου.
Κατ’ αρχάς, μπράβο στον δημοσιογράφο του «Βήματος» που τα βρήκε και τα δημοσίευσε .
Αλλά από πού τα βρήκε, ποιος του τα έδωσε; Προφανώς εκείνος που τα είχε. Εκείνος που είχε και τα δυο κείμενα και αυτός δεν είναι ο απολυμένος Μπογιόπουλος.
Ο μόνος που θα μπορούσε να έχει και τα δυο κείμενα στην κατοχή του είναι η ΚΕ του ΚΚΕ. Αφού τέτοια εσωτερικής υφής σημειώματα, όπως αυτό της ΚΕ του ΚΚΕ, τα έχει στην κατοχή της μόνο η ΚΕ του ΚΚΕ. Και ο νοών νοείτω…
Πάμε όμως παρακάτω, αφού αυτό είναι το σημαντικότερο. Όποιος διοχέτευσε στο «Βήμα» το απόρρητο κείμενο της ΚΕ για να «στοχοποιήσει» τον Μπογιόπουλο απέτυχε παταγωδώς.
Αν βάλουμε δίπλα – δίπλα τα δυο κείμενα, την επιστολή του Ν.Μπογιόπουλου και την απάντηση της ΚΕ, προκύπτει ότι αυτός τους είπε ότι ούτε οι απολύσεις είναι κομμουνιστική τακτική, ούτε με απολύσεις γίνεται αναβάθμιση του Ριζοσπάστη κι αυτοί συνεχίζουν να κάνουν την μια απόλυση μετά την άλλη!
Αυτός τους είπε ότι χαρίζει το μισθό του από τον Ριζοσπάστη στο κόμμα ότι θα είναι εκεί εθελοντικά, κι αυτοί τον απολύσανε!
Αυτός τους είπε ότι θα εφαρμόσει την πολιτική του ΚΚΕ που χρόνια τώρα λέει ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να υπογράφουν ατομικές συμβάσεις κι αυτοί κάνανε τις ατομικές συμβάσεις στο Ριζοσπάστη καθεστώς!
Και μάλιστα, όπως λένε, η ατομική σύμβαση συμφέρει τους εργαζόμενους !
Μετά απ’ όλα αυτά, ο κύριος Κουτσούμπας και η κυρία Παπαρήγα λένε ότι είναι κομμουνιστές. Δεν ξέρουμε. Πάντως ο Μπογιόπουλος, απ΄ ό,τι φαίνεται, είναι.
Νάκος Μπελής
(Αγαπητέ φίλε, δεν έχω κάποιο σχόλιο να κάνω κι αυτό είναι σπάνιο για την περίπτωσή μου. Τα είπατε όλα. Σας ευχαριστώ πολύ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου