Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Είναι αδίστακτοι.Εκτέλεση χωρίς δίκη.

Αύριο ο καθένας μπορεί να είναι στη θέση του.Ο φασισμός είναι εδώ.

Η κατάσταση της υγείας του Κώστα Σακκά κατά τους συνηγόρους του και τους γιατρούς του είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς λόγω της απώλειας κιλών από την απεργία πείνας που κάνει τις τελευταίες 30 ημέρες κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από ανακοπή καρδιάς ή ανεπανόρθωτη βλάβη σε ζωτικά του όργανα.



Όπως λέει το infowar "Ο αντεισαγγελέας Εφετών, Ιωάννης Μωραϊτάκης εισηγήθηκε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισης του απεργού πείνας Κώστα Σακκά.
“Εισηγήθηκε” το θάνατο ένας ανθρώπου που μέχρι στιγμής δεν έχει καταδικαστεί για τίποτα και – αν και αναρχικός – ζητά απλώς από την πολιτεία και το κράτος να σεβαστούν έστω και αυτή την αστική δημοκρατία, που καταπατούν σε καθημερινή βάση.
Τι άλλο είχε “εισηγηθεί” στην καριέρα του ο κ. Μωραϊτάκης; Στις 10.7.2012 εξέδωσε τη διάταξη 5/2012, σύμφωνα με την οποία τέθηκε στο αρχείο η ποινική προκαταρκτική δικογραφία, η οποία αφορούσε δραστηριότητες της MIG."

Ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος τελικά καταδικάστηκε για το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβρη το 2008, είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσής του, καθώς είχε εντωμεταξύ λήξει ο μέγιστος χρόνος νόμιμης προφυλάκισης του.

Μηχανοκίνητη πορεία και συγκέντρωση για τον Κώστα Σακκά σήμερα 5/7

 Η συγκέντρωση για την μηχανοκίνητη πορεία θα γίνει στα Προπύλαια στις 6:00 το απόγευμα.

Παράλληλα, στις 7:30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου