Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Φασισμός και πορνοστάρ μπλέξανε τα μπούτια τους

από jungle-report

Σεξ μόνο με Αρίους! Σκάνδαλο με πορνοστάρ, διχάζει τα μέλη του NPD και της χρυσής αυγής.



Η ιστορία με την Ina Groll στο NPD, έσκασε ως βόμβα στα μέλη και στους ψηφοφόρους του Γερμανικού ακροδεξιού κόμματος
Η Ina Groll συμμετείχε στο παρελθόν στην προεκλογική εκστρατεία του NPD, ενώ διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον ηγέτη του, Udo Voigt.
Η Groll είχε λαμπρή καριέρα ως πορνοστάρ με το καλλιτεχνικό όνομα Kitty Blair, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τον ακροδεξιό χώρο, μιας και ο ρόλος της γυναίκας εκεί περιορίζεται στο να γεννοβολά κουτσούβελα ή να γυρνά τσόντες.
Όμως το σκάνδαλο δημιουργήθηκε όταν κυκλοφόρησε πορνοταινία με την ...Γερμανόψυχη Groll, να κάνει σεξ με μαύρους!
Η κατακραυγή από τα μέλη του κόμματος ήταν τεράστια, και πολλοί  ζητούσαν την διαγραφή της, τονίζοντας ότι “ όποιος ατιμάζει τη ράτσα του, δεν έχει θέση στις γραμμές μας”, κάτι που και τελικά έγινε.

Το σκάνδαλο δυστυχώς έχει και Ελληνικές προεκτάσεις.
Η γνωστή Ελληνόψυχη πορνοστάρ και θαυμάστρια του Ηλία Κασιδιάρη, Μαρία Λιαγουροπούλου – Αλεξάνδρου, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι  πως ποτέ δεν θα έκανε σεξ με μαύρους, γιατί είναι ένα διαφορετικό είδος ανθρώπων και συνήθως βρωμάνε”, αποκαλύφθηκε ότι είχε δεσμό με Αφρικανό!


Πρόκειται για τον Μαροκινό Adil Rami - عادل رامي στα Αραβικά- ο οποίος όχι μόνο τόλμησε να απλώσει τα μαυριδερά του χέρια πάνω στο λευκό κορμί μιας Ελληνίδας σταρ, αλλά την γκάστρωσε κιόλας το κάθαρμα...  

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ελεεινός Αφρικανός λαθροποδοσφαιριστής αμφισβήτησε ότι το παιδί είναι δικό του, παρατώντας την συμπατριώτισσα μας στα κρύα του λουτρού, και αναγκάζοντάς την να κάνει έκτρωση...

Η υπόθεση δεν άργησε να φτάσει στην χρυσή αυγή, με την ηγεσία του κόμματος να είναι διχασμένη.
Σύμφωνα με ανώνυμο υψηλόβαθμο στέλεχος, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, ο Μιχάλης Αρβανίτης και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ζητούν το κόμμα να καταδικάσει την προδοτική και αντεθνική συμπεριφορά της Ελληνίδας πορνοστάρ, ενώ αντίθετοι είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, και η Τ.Ο. Ηλείας.
Εντωμεταξύ, πόλεμος έχει ξεσπάσει στο facebook, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την συμπαράστασή τους στις δύο πορνοστάρ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου