Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

τσογλανολόγια.....

από kato-kefali

τσογλανολόγια.....



ΝΑΙ ΡΕ ΛΙΑΝΑ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
(εδώ που τα λέμε, αν δεν το κάνεις εσύ ποιος θα το κάνει?)

πήρες το μπαλάκι απ’τον διεξοδικό, λεπτολόγο και δίκαιο δημοκίδη (*) της λάϊφο και το ανέδειξες, το απογείωσες….

κι έτσι έπρεπε Λιάνα μου….για να μάθει ο λαός την αλήθεια…να καταλάβει τι κρυφά κουμάσια είναι αυτοί οι βρωμοσυριζαίοι…..

δε κατάλαβα…..τι θέλουνε δηλαδή?...να αφήνουμε το κάθε τσογλάνι να χασκογελάει αυθόρμητα?…

και λίγα είπες στον πρετεντέρη για τον αλητήριο..

α και που’σαι λιάνα μου….μη μασάς τώρα που πανηγυρίζει όλο το σύστημα με την αποκάλυψη που έκανες για το τσόγλαν-μπόϊ…..δεν έχει καμία σημασία που το ΜΕΓΚΑ είναι μέσα στην τρελή χαρά…σε σημείο που άρχισε να βλέπει ξανά φως στο βαθύ τούνελ των χρεών του…ούτε το ότι όλες οι καθεστωτικές εφημερίδες σε κάνουνε πρωτοσέλιδο 2 μέρες τώρα….
έτυχε ρε παιδί μου όλη η διαπλοκή να είναι μαζί σου…τι να κάνουμε τώρα?..

άλλωστε, καιρός δεν ήταν να γίνεις κι εσύ πρωτοσέλιδο?....και παλιότερα είχες πει κάτι ωραία, όπως εκείνο το εξαιρετικό ότι για τα χρυσαύγουλα (sorry συντρόφισσα) για τους χρυσαυγίτες φταίνε οι αναρχικοί……τέτοια υπέροχη πολιτική θέση και την πνίξανε, αντί να την κάνουν γιάγμα τα κωλοκάναλα.....

τώρα όμως ε?...δεν έχεις παράπονο…..είπες τα σωστά πράματα, στη σωστή τους ώρα, στον σωστό άνθρωπο και στο σωστό κανάλι…..και έπρεπε να τα πεις Λιάνα μου……γιατί τα ίδια λένε κι ο άδωνις κι ο πάγκαλος μαζί κι ολάκερη η ομάδα αλήθειας τόσο καιρό τώρα και κανένας μη ακροδεξιός δεν τους παίρνει στα σοβαρά…..γιατί δεν έχουν το κύρος που έχεις εσύ Λιάνα μου….εσύ, που στην τελική έφαγες και τα χαστούκια απ’τη ναζιστόκοτα (ουπς και πάλι sorry..) ελληνόψυχο ακτιβιστή (που λέει και ο notis, όπως κι ο babis...) και εκ θέσεως έχεις και τον τελευταίο λόγο για να μας πεις ποιος φταίει..

εγώ λέω Λιάνα, να του τραβήξεις και μια μήνυση του χάχα να στρώσει…..που θέλει και να κυβερνήσει τρομάρα του…μπορεί να απαξίωσες να μηνύσεις τον κασιδιάρη, αλλά του γελαδαρού μη του τη χαρίσεις….άντε, γιατί πολύ αέρα πήρε..

και στην τελική ποιό είναι το μέγα πρόβλημα της ελλαδάρας μας σήμερα?....
μην είναι οι νταβατζήδες και η διαπλοκή?
μην είναι η επιλεκτική δικαιοσύνη?
μην είναι η έλλειψη παιδείας και πολιτισμού?
μην είναι η διαχείριση της ενημέρωσης από κάτι ξεφτιλισμένα τσουτσέκια-φερέφωνα του νταβατζή τους, τα οποία ξεδιάντροπα δηλώνουν «δημοσιογράφοι»?
μην είναι η απροκάλυπτη τραπεζοκρατία?
μην είναι η συστηματική παράκαμψη της βουλής και του συντάγματος από την εκλεγμένη κυβέρνηση?
μην είναι οι κρυφοφασίστες δίπλα μας, που βγήκαν απ’τις τρύπες τους ως καραμπινάτοι νεοναζί?
μην είναι οι πλασιέ/εθνοσωτήρες μας, που επειδή έτυχε τέλος πάντων στο παρελθόν να έχουν μια προτίμηση στις συσκευές ζίμενς, τους βάζουν τώρα και ξεπουλάνε το σύμπαν, γράφοντας ιδιοχείρως κάποιες απ’τις πιο μαύρες σελίδες τις σύγχρονης ιστορίας μας?

όοοοοοχι βέβαια…..

(πάμε μαζί συντρόφισσα)…
Ε Ι Ν Α Ι  Τ Α  Τ Σ Ο Γ Λ Α Ν Ι Α   Η Λ Ι Θ Ι Ε!

(*) το έχω παραχέσει, το ξέρω…

Υ.Γ. και στις εκλογές όοοοοταν γίνουν...μη τα λέμε...ξέρεις εσύ....δεν σε φοβάμαι..
αλλά πρέπει να το μάθουν και οι πέτρες Λιάνα μας...καλύτερα με το διάβολο..με τους νεοναζί που λέει ο λόγος, παρά με αυτούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου