Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Περισσή κατάντια

Μόνο ψυχωτικοί και ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν το ρόλο που εκτελεί εδώ και χρόνια ο Περισσός.

Η δεύτερη ερώτηση εξίσου ξεκάθαρη: "Θα ισχύσει το εμπάργκο και στη ΝΕΡΙΤ, όταν και εάν λειτουργήσει;"
"'Οχι, με τη νέα τηλεόραση δε νομίζω", απαντά ο γ.γ. του ΚΚΕ και συνεχίζει: "Νομίζω ότι συμφωνείτε κι εσείς. Με επαφή που έχουμε με εργαζομένους και απολυμένους της ΕΡΤ από τις επιτροπές αγώνα, μας έχουν πει, και όλα τα άλλα κόμματα, δεν είναι σωστό να κάνεις εμπάργκο σε συναδέλφους σου που αγωνίζονται και αυτοί για το ψωμί τους και για τη δουλειά τους".
Στην επισήμανση της συντρόφισσάς μου από την ΕΡΤ3 Δήμητρας Στεφανίδου ότι κι εμείς για το ψωμί μας παλεύουμε, απλώς γυρίσατε την πλάτη. Η αλήθεια, κύριε Κουτσούμπα, είναι πως δεν συμφωνούμε μαζί σας, παρά την αφελή προτροπή σας προς τη συνάδελφο που σας έθεσε το ερώτημα να κάνει κάτι τέτοιο.
Διότι, πολύ απλά, δεν μπορούμε ιδεολογικά, ιστορικά, πολιτικά, αλλά, αν θέλετε, και για λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας, να θεωρήσουμε συνάδελφο άνθρωπο που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη σύγχρονη δήλωση μετάνοιας, νομιμοποιώντας, με το φιλί ζωής στη ΝΕΡΙΤ, την απόλυση 2.656 πρώην συναδέλφων της ΕΡΤ.










"κατα τηνομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος μπροστά από την κεντρική πύλη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης,ο Δ.Κουτσούμπας επιτέθηκε με σφοδρότητα στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ από το «στόχαστρο» του κ. Δημ. Κουτσούμπα δεν έλειψαν ο Αλέκος Αλαβάνος και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ."

Γιατί ως γωστόναυτοί κυβερνάνε και δεν καταβάλουν στο ΚΚΕ εκατομμύρια στις παρθένες νήσους για τις πωλήσεις του δημοσίων συχνοτήτων

6 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας εμφανίζεται ως gay γιατί ο Φασισμός τους είναι ομοφοβικός κι ας προσπαθούν να κρυφτούνε πίσω από το υποθετικό και ανύπαρκτο χιούμορ τους.Η χυδαιότητα-πολιτική κυρίως-ξεχειλίζει και οι πάτρωνες τους τη πλασάρουν.Ήταν προγραμματισμένο και η Κανέλλη έκανε το πρόλογο.
    man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ man.Δεν είναι πολιτικός λόγος αλλά εργολαβία διασυρμού και λάσπης σε πρόσωπα ή αριστερών σχηματισμών μόνο,με σαφή υποστήριξη ΜΜΕ.

      Διαγραφή
  2. Θα έρθουν κι άλλα απ΄αυτή την ηγεσία.Είναι διαβρωμένη και υπηρετεί το σύστημα,ως τον τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ήταν πάντα η ηγεσία και εξόντωσε πολλούς αγνούς ανθρώπους.Τώρα πλέον δρα απροκάλυπτα.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα, σ/φε Lysippe!...
    Το σημερινό ΚΚΕ είναι εκτός τόπου και χρόνου, στον κόσμο του!... Πιστεύω πως είναι το πιο συντηρητικό κόμμα και πως είναι ο πιο ανασταλτικός παράγοντας για την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας από την Αριστερά.... Θα κριθούν αυστηρά πολύ από την ιστορία, αλλά το κακό θα έχει γίνει! Ελπίζω στις εθνικές εκλογές οι νοήμονες ψηφοφόροι του ΚΚΕ θα τους εγκαταλείψουν και θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, για τη μεγάλη ανατροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη,διαχωρίζω αρκετούς από τους ψηφοφόρους του που κυρίως για ιστορικούς-συναισθηματικούς λόγους(εκεί και η ψύχωση) συνεχίζουν να υποστηρίζουν αυτό το κόμμα.Τα εγκλήματα όμως τα έκανε και τα κάνει η διαβρωμένη ηγετική κλίκα,η οποία είναι ΕΝΤΟΣ τόπου και χρόνου και εκτελεί με λύσσα τις εντολές των αφεντικών της,πάντα με το αζημίωτο βέβαια.

      Διαγραφή