Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Για το ΚΚΕ (;) και τους αφελείς

Σήμερα βγήκε πάλι η μοσχαροκεφαλή ο Κουτσούμπας στη φυλλάδα του Χατζηπαπάρα πρωτοσέλιδο να βρίσει το ΣΥΡΙΖΑ.Αυτός είναι ο μόνος τους εχθρός.Δευτερευόντως και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Υπάρχουν ακόμη αφελείς-όπως ο κατωτέρω-που πιστεύουν ότι ο βρώμικος ρόλος του Περισσού οφείλεται σε βλακεία και μπορεί να αλλάξει με λαϊκή πίεση,και όχι ότι κάποιοι πληρώνονται αδρά στις Παρθένες νήσους και φροντίζουν να παγιδεύουν μικρές αλλά κρίσιμες δυνάμεις,να εμποδίζουν δημιουργία Μετώπου, για να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι τούτος ο έρημος λαός.
Αυτός ήταν ο ρόλος τους πάντα.
Δε θα αλλάξουν αφεντικά μετά από 80 χρόνια.
Και να μη ξεχνάμε.Η αποστολή τους έχει επιτυχία.Ό,τι ζούμε από το 2012,και τούτη η κυβέρνηση δοσίλογων,οφείλεται στο 4,5% αυτής της συμμορίας.

  
από Pitsiriko
Λοιπόν πιτσιρίκο, επειδή ίσως είσαι ο μόνος που θα δημοσίευε την σύντομη επιστολή μου, αν γουστάρεις, γιατί τα έχω πάρει τρελά στο κρανίο, θέλω να δημοσιεύσεις τα εξής. Στην ψύχρα ρε…
Η μάνα μου, που ήτανε εξορία από 14 (!!!) χρονών, δεν γουστάρει να αποφασίζει ο Κουτσούμπας ή η μουμιοποιημένη Παπαρήγα ή το απαρχαιωμένο πολίτ-μπιρό του ΚΚΕ, εάν πρέπει να συνεργαστούν μαζικά οι λαϊκές δυνάμεις, για να ανατρέψουν τους ΝΕΟΝΑΖΙ της Ελλάδας ώστε να αποφύγουμε την γενοκτονία πού μας απειλεί αμεσα.
Η μάνα μου δεν γουστάρει να αποφαίνεται μια δωδεκάδα βολεμένων μαλακοκάβληδων και να αποφασίζει τι συμφέρει και τι όχι στην κατακαμμένη αυτη χώρα.
Η μάνα μου, που ήπιε θάλασσα αντί για νερό, που κοιμόταν με ένα φίδι στο προσκέφαλό της για 12 μήνες, απαιτεί οι καριόληδες του Περισσού να αντιληφθούν ότι πρέπει να συνεργαστουν άμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ, και ακόμα και με τον διάβολο, ώστε οι χαμούρες της συγκυβέρνησης να πάνε στον αγύριστο, και ο κοσμάκης να αρχίσει να ελπίζει ότι υπάρχει περίπτωση να την βγάλει «καθαρή».
Το ΚΚΕ δεν είναι οι ανακοινώσεις του κώλου, της ΚΕ. Είναι ο λαός πού διψάει για ελευθερία και ΛΥΤΡΩΣΗ.
Αν αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι κολλημένοι του Περισσού, τότε σας το υπογράφω υπεύθυνα, ότι, κάποια στιγμή, τα κουφάρια τους θα λικνίζονται παρεούλα με τα κουφάρια των γνωστων δωσίλογων σε διαφορες πλατείες, και τα πιτσιρίκια θα σπάζουν πλάκα με τις πρησμένες γλώσσες τους που πλέον δεν θα μπορουν να λένε τις μαλακίες του σήμερα….
Ευχαριστώ!!!
Θάνος
(Αγαπητέ φίλε, οι λαϊκές δυνάμεις να συνεργαστούν και να μην περιμένουν τα κόμματα της Αριστεράς να το κάνουν. Αν συνεργαστούν οι λαϊκές δυνάμεις, τα κόμματα της Αριστεράς θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν και να συνεργαστούν. Τα σέβη μου και τους χαιρετισμούς μου στην μητέρα σας. Να είστε καλά.)

4 σχόλια:

  1. Βρε μπουμπούνα, ο πιτσιρίκος αμοίβεται φασόν για τέτοιες "επιστολές αναγνωστών". Μη χαλάς την πιάτσα τζάμπα.
    Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις ποιοι ευθύνονται για τις "κυβερνήσεις δοσιλόγων". Αλλά εδώ δεν κατάλαβες ποιοι μούτζωναν στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ερώτημα δεν είναι πως και πόσο αμοίβεται ο πιτσιρίκος αλλά ΠΟΣΟ αμείβεται η συμμορία.

      Διαγραφή
  2. Κουτσούμπας εκτελεί εντολές του αρχηγικού ζεύγους του Περισσού,του Πόντικα και της γυναίκας του Διαμάντως.Αυτοί ορίζουν το παζάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι αφανείς πάνω από 20 χρόνια έχουν εκπαραθυρώσει από το Φλωράκη εως το Θεωνά, Κωστόπουλο, Μπογιόπουλο.κλπ
      Δεν ήξερα ό,τι η Διαμάντω είναι σύζυγος.Η Παπαρήγα χρησιμ/σε το όνομα του άντρα της,αυτή γιατί όχι?Δε θέλουν να ακούγεται?

      Διαγραφή