Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ας καταγραφούν οι άθλ(ι)οι της 5ης Φάλαγγας

Ο ρόλος τους αυτός είναι και  εκτελούν ακριβώς και αδιάλειπτα.;Ένας αμειβόμενος κατασταλτικός μηχανισμός.

Ανακοίνωση:
Στη σημερινή συνεδρίαση της Ε/Ε της ΑΔΕΔΥ για τη συγκρότηση του προεδρείου της, δέκα μήνες μετά το συνέδριό της, ο Γρηγόρης Καλομοίρης, στέλεχος του ΜΕΤΑ, έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου και έλαβε επτά(7) στους δεκαεπτά(17) ψήφους (3 του ΜΕΤΑ, 2 των Αριστερών Συσπειρώσεων και 2 της Δημοσιοϋπαλληλικής Ανατροπής), με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί.
Αξιοσημείωτη είναι η μετατόπιση των δύο εκπροσώπων του ΠΑΜΕ, οι οποίοι, εδώ και δέκα μήνες απέχουν από τη διαδικασία εκλογής προεδρείου. Σήμερα, βγαίνοντας από τον πολύμηνο λήθαργό τους, αποφάσισαν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία, ψηφίζοντας λευκό προκειμένου-κατά δήλωσή τους- να αποτρέψουν την πιθανότητα εκλογής του Γρηγόρη Καλομοίρη στη θέση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ.
Η καιροσκοπική στάση του ΠΑΜΕ, το οποίο μοναδικό καημό έχει πώς θα αποκλείσει τη συγκρότηση αγωνιστικού προεδρείου, δείχνει το αδιέξοδο της πολιτικής του και τις τεράστιες ευθύνες του για την ακινησία στα συνδικάτα και τη μακροημέρευση του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ.
Αλήθεια αν διαμορφώνονταν πλειοψηφία για εκλογή προέδρου από την ΠΑΣΚΕ θα ψήφιζε λευκό ή θα απείχε απ’ την ψηφοφορία, διευκολύνοντας την εκλογή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου