Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Δείγμα από τα μελλούμενα?

από zoornalistas

48ωρη απεργία τεχνικών στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο»

Μετά την άρνηση της διοίκησης του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» να παραστεί στο δημόσιο διάλογο στον ΟΜΕΔ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) αποφάσισε την πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για αυτή τη Δευτέρα 06/10/2014 από τις 05:00 π.μ. έως τις 05:00 π.μ. της Τετάρτης 08/10/2014.
Η ΕΤΕΡ ζητάει την εξόφληση των δεδουλευμένων των μηνών Αυγούστου 2014 και Σεπτεμβρίου 2014 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού. Η.. Ενωση ζηταει από την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»  να προχωρήσει στην άμεση αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων.


update

Αναστέλλεται η 48ωρη απεργία στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»



Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου της ΕΤΕΡ

Μετά την καταβολή ενός εκ των δύο χρεωστούμενων μισθών σε όλους τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την έγγραφη διαβεβαίωση της Διοίκησης του εν λόγω ραδιοσταθμού για πλήρη αποπληρωμή όλων των οφειλόμενων στους τεχνικούς «μέχρι τις 15 Οκτώβρη» το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την αναστολή της κηρυχθείσας για αύριο 48ωρης απεργίας στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου