Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Κακοποίηση αδυνάτων-"Εισαγγελείς" και ΕΣΡ προσκυνούν τον Σεφερλή

Πάνε χρόνια που δεν βλέπω τηλεόραση.Από το δίκτυο έμαθα τι έκανε αυτή η κουράδα σε δύο Ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας.

Μιλάμε για μια live και δημόσια ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ αδύναμων ανθρώπων.

Ούτε Εισαγγελέας αντέδρασε ούτε ΕΣΡ.

Υπάλληλος του top gun του καθεστώτος δεν τολμάνε οι "φύλακες" να αντιδράσουν.

Το θέμα είναι σοβαρό και ευρύτερο και τείνει να γίνει βασικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας.Όποιος αποκτήσει την ελάχιστη εξουσία-με βρώμικο τρόπο συνήθως-θα την ασκήσει με το πλέον βίαιο και χυδαίο τρόπο πάνω σε αδύναμα πλάσματα ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ.
Στα ζώα,τους μετανάστες-πρόσφυγες,τους ηλικιωμένους,τα παιδιά,τους εργαζόμενους/ανέργους...

Το παράδειγμα αν όχι εντολή το δίνει πρώτη η κεντρική εξουσία και τα χασαπόσκυλα της και αυτή τους κλείνει το μάτι για να δράσουν ανεξέλεγκτα.
Και σαν δηλητήριο αυτό πότισε σιγά ένα μεγάλο κομμάτι της  κοινωνίας και εκδηλώνεται με ποικίλα μέσα και σε πληθώρα καθημερινών καταστάσεων.


8 σχόλια:

  1. Που είναι τα παπαγαλάκια να καταδικάσουν τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται;
    man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H αθλιότητα έγινε από το ίδιο κανάλι που στεγάζει τα περισσότερα παπαγαλάκια.Αυτό τα λέει όλα.

      Διαγραφή
  2. Τι σοι κοινωνια εχουμε καταντησει; Τι σοι ,ανθρωπια και αναστολες-ορια αναπτυσουν αυτοι οι ανθρωποι,που μονο και μονο η ηλικια επρεπε να ηταν απο μονη της ανασταλτικος παραγοντας για τετοιες "πλακες"....αντε να μην πω και κανενα "γαλλικο" για τους αταλαντους που μαζεψαμε!! Τι σοι δικαστες ειναι αυτοι,και εισαγγελεις,που δεν αντιδρουν σε τετοια φαινομενα,αυταπαγγελτα. Αχ σωτηρια δεν εχουμε!! Πολλα ακομα θα παθουμε,και τα βασανα μας ειναι πισω ακομα!! Δεν μπορει....τετοια φτωχια ηθων.....θα φερει και αλλα μαζι της!! Ασε τα υπολοιπα χαζονταμαρα,να κρατουν τις κοιλιες του πια,απο το αστειον της υποθεσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι υπάρχουν υγιείς δυνάμεις μέσα στη κοινωνία.Είναι όμως μειοψηφία και δεν έχουν τα μέσα να αντιδράσουν,αφού οι αρμόδιοι είναι δουλικά διεφθαρμένων εξουσιών.

      Διαγραφή
  3. Η σεφερλίδικη ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!.. Έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας παρά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε!...Δεν αντέχεται άλλο αυτό το τηλεοπτικό σκουπιδαριό, η πλήρης εξαχρείωση γελωτοποιών και δημοσιογράφων!... Εδώ και μερικά χρόνια κι εγώ βλέπω μόνο επιλεγμένες τηλεοπτικές εκπομπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η "Δημόσια μετάνοια" τέτοιων ανθρώπων δεν έχει καμιά βαρύτητα Γιάννη.Είμαστε βέβαιοι ότι η αθλιότητες τους θα επαναληφθούν σε άλλες παραλλαγές.

      Διαγραφή
  4. ΤV OFF
    ένα από τα αγαπημένα μου επιτοίχια συνθήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ιχνηλάτη αν αυτό το σύνθημα γινόταν πράξη από τους περισσότερους θα ήταν ένα τεράστιο άλμα απελευθέρωσης,Θα ξεδοντιαζόταν άσχημα εκμεταλευτές,βασανιστές,λαμόγια κλπ στηλοβάτες της εξουσίας.
      TV OFF λοιπόν το πλέον αντιστασιακό σύνθημα της εποχής.

      Διαγραφή