Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ρουφιάνοι ενωμένοι...

Τηλεόραση δε βλέπω εδώ και κάποια χρόνια.Σήμερα είδα το βίντεο στο δίκτυο.
Είναι εντυπωσιακή η λυκοσυμμαχία και επίθεση στον Γ. Κατρούγκαλο που τόλμησε να μιλήσει για ήθος.

Απροκάλυπτα πλέον με την υποστήριξη όλων των ξεπουλημένων,το χορό τον σέρνει ο Περισσός.Πάντα σκατόψυχοι και ξεπουλημένοι,ζούμε το ρόλο που τους έχουν αναθέσει τα τελευταία χρόνια.Με το αζημίωτο.Οι παρθένοι νήσοι και τα αργύρια τους προσμένουν.Η κολλητή του Πρετεντέρη,Κανέλλη σε διατεταγμένη υπηρεσία αρχίζει να βρίζει με τις γνωστές τσιρίδες της για κάτι που η ίδια δηλώνει πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ...(ποιος?)....

Προσέξτε την εν χορώ επίθεση στο Γ.Κατρούγκαλο. Κανέλλη,Μιχελάκης,Παπαδόπουλος,Μαντούβαλος,Πρετεντέρης. Όλοι γαβγίζουν ενωμένοι, συμφωνούν και επαυξάνουν στη συνέταιρο τους.

Θαυμάζω την ηρεμία και νηφαλιότητα του Γ.Κατρούγκαλου απέναντι στην βρωμερή πληρωμένη υστερία πότε της Σώτης,πότε του Πάγκαλου και πότε της Κανέλλη.
Θ' αγιάσει αυτός ο άνθρωπος.

ΕΔΩ το video

8 σχόλια:

  1. Ρουφιάνοι ενωμένοι ποτέ νικημένη και ο κόσμος δεν ξυπνά με τίποτα δυστυχώς μας επηρέασαν τα 400 χρόνια σκλαβιά στους τούρκους τα κουσούρια μας έμειναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι βέβαιος πως μόνο η τουρκοκρατία ΔΕΝ φταίει,αλλά αυτοί που τη διαδέχτηκαν ως νέοι αφέντες και κυρίαρχοι από το Ναυαρίνο και μετά και μας έκαναν προτεκτοράτα με διοικητές υπαλλήλους τους αδίστακτους,από τους Βαυαρούς έως τους σημερινούς.
      Και όποτε σηκώθηκε κεφάλι αυτοί το έκοψαν με μαχαίρι ξένων .

      Διαγραφή
  2. Έβγαλαν ανακοίνωση οι δημιουργοί του ντοκιμαντερ "στο νήμα" που καταγγέλουν τα στημένα ψέματα Πρετεντέρη-Κανέλλη και Σία.
    Λένε

    "Ως δημιουργοί, αισθανόμαστε την ανάγκη να μιλήσουμε αυτή τη φορά όχι για το έργο μας, αλλά για όσα διαπιστώνουμε.

    Η αλήθεια έχει τη δική της δυναμική. Όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να την πετσοκόψει ή να την παρερμηνεύσει. Με αυτή την έννοια, αν η κα Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Το αντίθετο μάλιστα.

    Η αλήθεια που αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει κατατεθεί δημοσία στο κοινό του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Προσεχώς και στις οθόνες μας…

    Αλέξανδρος Παπανικολάου & Έμιλυ Γιαννούκου"

    man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε πιστεύω να την αναφέρει το mega ούτε η Κανέλλη να ζητήσει συγνώμη.Αυτή για άλλα πληρώνεται.

      Διαγραφή
  3. πιτσιρίκος γράφει-
    "η κυρία Κανέλλη είναι έξαλλη με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά, για κάποιον άγνωστο λόγο, καταπίνει την γλώσσα της, όταν πρόκειται για τους Έλληνες ολιγάρχες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι στημένα από τον Πρετεντέρη και Κανέλλη και νομίζουν πως θα ανεβάσουν θεαματικότητες,γιατί έχουνε πέσει στα τάρταρα.Η Κανέλλη τόσα χρόνια αυτό το παιχνίδι παίζει στα κανάλια που τη πληρώνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι είναι στημένα είναι παλιά η ιστορία.Απλώς τώρα η αθλιότητα τους εκτροχιάστηκε.

      Διαγραφή