Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΜΕ+ΠΑΣΚΕ=Love...

Είναι αδίσταχτοι

Σωματείο ΕΥΔΑΠ 

Ανακοίνωση

Στη πρόσφατη συνεδρίαση (25/9) του Δ.Σ. του Συλλόγου Προσωπικού οι συνάδελφοι του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΚΕ προχώρησαν, χωρίς δισταγμό, σε ένα μίνι συνδικαλιστικό πραξικόπημα, αφαιρώντας το δικαίωμα σε άλλους συναδέλφους να γίνουν μέλη του Συλλόγου, όπως το καταστατικό ορίζει.

Η πλειοψηφία ΠΑΜΕ-ΠΑΣΚΕ, αποφάσισε τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών του Σωματείου στις αρχές Νοεμβρίου και το κλείσιμο του μητρώου των μελών στις 31/8, παραβιάζοντας κατάφωρα το καταστατικό, το οποίο αναφέρει ότι εγγραφές γίνονται δεκτές μέχρι και την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, η οποία ορίστηκε στις 25/10.....

12 σχόλια:

  1. Λυσιππε,εγω το λεω χρονια,φυσικα με πονο καρδιας,οτι το συγκεκριμενο κομμα,φτασαμε στο σημειο να το...υποπτευομαστε!! Προσεξε,ειναι αλλο πραγμα ,να διαφωνεις,και αλλο ειναι να το υποπτευεσε!! Ουτε μου ειναι ευχαριστο που το γραφω,η,που νιωθω ετσι!! Και σαν και εμενα ,δυστυχως παρα πολλοι,εχουμε μετακινηθει,απο την την θεση των διαφωνουντων!! Ειναι πολλα τα παραδειγματα,αλλα και η απογοητευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν υποπτεύομαι.'Εχω βεβαιωθεί πλέον.Δεν θα με απασχολούσαν καθόλου αν σε κάθε αγωνιστική προσπάθεια δε τους βρίσκαμε να την υποσκάπτουν και να τη ξεπουλάνε.Και δεν είναι πρόσφατο αυτό.Είναι η μόνιμη τακτική τους.

      Διαγραφή
  2. Βρε καλέ μου, κατανοώ την ανάγκη σου να ξετρυπώνεις τέτοιου είδους σαχλαμάρες (θυμάμαι κι ένα ποστ σου με μια επιστολή ενός που έλεγε ότι μια φίλη της θείτσας του του είπε ότι το ΠΑΜΕ ψήφισε σε μια απεργία κατά), καλό όμως θα ήταν, για λόγους στοιχειώδους σοβαρότητας δηλαδή, να το ψάχνεις λίγο πρώτα. Αν και μπροστά στην ανάγκη, λίγο μετρά η σοβαρότητα.
    Λοιπόν, δεν είσαι κοντά στα συνδικαλιστικά του δημοσίου και των πέριξ του δημοσίου, οπότε είναι φυσικό να αγνοείς ότι δεν υπάρχει πια ΠΑΣΚΕ. Η πλειοψηφία των στελεχών της πάλαι ποτέ κραταιάς ΠΑΣΚΕ έχει μεταπηδήσει στην Αυτόνομη Παρέμβαση του λατρευτού σου ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου, αν τα είχαν δει τα δικά σου θα άλλαζες πολλές απόψεις. Ακόμα και στο δικό μου σύλλογο, τα πιο σιχαμένα πασόκια έγιναν φανατικοί συριζαίοι, μερικοί υποψήφιοι κιόλας στις δημοτικές.
    Κι αν νομίζεις ότι υπερβάλω ή έχω προκατάληψη μπορώ ευχαρίστως να σε παραπέμψω σε συναδέλφους μου (που ήδη γνωρίζεις) και εξάλλου δεν είναι ομοϊδεάτες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σοβαρότητα(μήπως σοβαροφάνεια?) δεν περίσσεψε.Την πήρες όλη.
    Πόσο λυπηρό όμως να παίρνεις και τα γνωστά όπλα του κομματόσκυλου.Ψέμα,συκοφαντία και στρεψοδικία.
    1-Έτσι λοιπόν,την ανακοίνωση μάλλον την κατασκεύασα μόνος μου.Δεν λες βέβαια τίποτα για τη ταμπακέρα.
    2-Με το λεγόμενο "Ελληνικό Δημόσιο" και τους σταυλιζόμενους του, ούτε είχα,ούτε έχω οποιαδήποτε σχέση.Όσοι βράζουν στην αθλιότητα του ας καμαρώνουν με τις συνδικαλιστικές ταμπέλες τους.ΠΑΣΚΕ δεν υπάρχει λοιπόν ούτε στη ΓΣΕΕ?
    3-"Λατρευτό ΣΥΡΙΖΑ".Εν γνώσει ψευδόμενος συκοφάντης μόνο και μόνο επειδή ο Περισσός διέταξε?Αυτό είναι κατάντια πλέον,να το προσέξεις.Ξέρεις πολύ καλά πόσο σιχαίνομαι τα κόμματα, και ποτέ δεν ήμουν μέλος κανενός.
    Χαίρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θυμικό μου με πιέζει να σου απαντήσω όπως σου αξίζει, γιατί τέτοιες κουβέντες δεν έχεις ξαναπεί. Αλλά ας έχει. Μ' έχουν ξαναπεί κομματόσκυλο, μία φορά προ τριετίας, ένας νουδούλης εκ Λεβαδείας όταν έγραψα ένα μέιλ στο σύλλογο για μια απεργία. Δεν είμαι μέλος κόμματος και δεν με διατάζει κανείς. Υπερασπίζομαι ότι πιστεύω. Όπως καλά γνωρίζεις, άρα να ποιος ψεύδεται βάναυσα.
    Είναι "κατάντια" να λέω "λατρευτός ΣΥΡΙΖΑ"; Εξκιούζ μι, ασφαλώς δεν θα ξανασυμβεί. Ποιος είπε ότι εσύ κατασκεύασες την ανακοίνωση; Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΔΑΠ την κατασκεύασε, άρα έτσι θά 'ναι.
    Κι επειδή όπως ξέρεις σε αγαπώ και δεν με ενοχλούν οι εμμονές σου αλλά δεν χρωστώ τίποτα για να μπλέκομαι σε τέτοιου είδους σόου μετά κοσμητικών επιθέτων, αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιό μου σε "πολιτική" σου ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -Μπερδεύτηκε η ευθιξία με την επιθετικότητα.Όχι με δική μου ευθύνη.
      -Τελικά δεν λες ποιά είναι η αλήθεια για το θέμα που αναφέρεται η ανακοίνωση.
      -"Υπερασπίζομαι ότι πιστεύω".Το ίδιο κάνουν και τα μέλη παραθρησκευτικών σχηματισμών."Αλήθεια είναι μόνο αυτό που πιστεύω ΕΓΩ".Ο ορισμός του κλειστού συστήματος σκέψης.Όμως είναι η αμφιβολία και η αμφισβήτηση αυτού που πιστεύουμε ή νομίζουμε πως ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει σε εξέλιξη
      -Φυγή και αποχώρηση από διάλογο ακόμη και έντονο.Χαρακτηριστική νευρωτική κίνηση οφειλόμενη περισσότερο σε ασυνείδητους παράγοντες και φοβίες κλονισμού του στεγανού πλαισίου που μας προστατεύει προσφέροντας πλαστή σταθερότητα στο βίο και τη σκέψη μας.

      Κι εγω σ'αγαπώ Στρατολάτη και ξέρεις παρά τις διαφωνίες μας,ότι τίποτα δεν ειπώθηκε ποτέ με κακία ή σκοπιμότητα.
      Και πάλι Χαίρε.

      Διαγραφή
  5. Με δουλεύεις χριστιανέ μου; Θες να μιλήσουμε για νευρώσεις; Ποια είναι τα πραγματικά αίτια της αποκλειστικής σου απασχόλησης με το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ κλπ.; Την ατάκα την έχεις πάντα έτοιμη αλλά μήπως υπάρχει κάτι υποδόριο;
    Άλλο το "υπερασπίζομαι ότι πιστεύω" κι άλλο το "αλήθεια είναι μόνο αυτό που πιστεύω εγώ". Το δεύτερο είναι δικό σου κόπιράιτ και φαίνεται από τον άκρατο φανατισμό των διατυπώσεών σου. Χαρακτηριστικό δείγμα "αλήθειας είναι μόνο αυτό που πιστεύω εγώ" στα κείμενα και στα σχόλιά σου είναι η χρήση κεφαλαίων σε λέξεις που θέλεις να τονίσεις (όχι το παραπάνω ΕΓΩ). Το κραυγαλέο στην υπηρεσία της εαυτού αληθείας. Εμένα οι διατυπώσεις μου είναι συνήθως μετρημένες, όχι λόγω "μέτρου", μετριοφροσύνης ή σεβασμού στο "η αλήθεια είναι πάντα στη μέση" αλλά ακριβώς λόγω διαρκούς αμφιβολίας για το αλάθητο. Δύσκολο να το συλλάβεις αυτό βέβαια.
    Όσον αφορά στη "φυγή" ασφαλώς δεν έχει να κάνει με φοβίες κλονισμού αλλά με παράγοντες προστασίας της αρτηριακής μου πίεσης. Αλίμονο αν κλονιζόμουν από ιστορίες για αγρίους. Κλονίζομαι εξάλλου μονίμως αλλά από πολύ σοβαρότερα θέματα.
    Όσον αφορά στην ανακοίνωση, εικάζω από την εμπειρία μου, ότι αυτοί οι οποίοι θέλησαν (λίγο πριν τις εκλογές ξαφνικά, μέχρι τώρα μελετούσαν σαν τον Χριστόδουλο+) να εγγραφούν στους καταλόγους είναι παρόμοιοι με αυτούς που εγγράφησαν στους δικούς μας καταλόγους μαζικά προ εκλογών λόγω κινητοποίησης του κομματικού μηχανισμού της νουδού. Οι οποίοι αποτυπώθηκαν, εξάλλου, χαρακτηριστικά στα αποτελέσματα. Οι κακές γλώσσες έλεγαν μάλιστα ότι έπεσε και χαρτζηλίκι.
    Αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια και όχι μόνο η δική σου αλήθεια μπορείς να αξιοποιήσεις τις πηγές που σου προσέφερα στο πρώτο μου σχόλιο. Είμαι βέβαιος ότι και στην ΕΥΔΑΠ κάπως έτσι θα έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ποια είναι τα πραγματικά αίτια της αποκλειστικής σου απασχόλησης με το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ κλπ."
      Aποκλειστική?? Τώρα αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα?
      Χθες σου απάντησα με ποσοστά.
      Και σήμερα στο πρώτο σχόλιο λέω"Δεν θα με απασχολούσαν καθόλου αν σε κάθε αγωνιστική προσπάθεια δε τους βρίσκαμε να την υποσκάπτουν και να τη ξεπουλάνε.Και δεν είναι πρόσφατο αυτό.Είναι η μόνιμη τακτική τους."
      Και έχω ξαναπεί.Θεωρώ τον Περισσό απόλυτα διαβρωμένο και όσο υπάρχει Δεν πρόκειται κανένα λαικό κίνημα να πετύχει οτιδήποτε.
      Τα υπόλοιπα τα αφήνω.
      Το "εικάζω ότι...." δεν απαντά σε τίποτα ΟΥΤΕ για το καθαυτό σχολιαζόμενο γεγονός ΟΎΤΕ αν τα καταστατικά είναι κωλόχαρτα ανάλογα με τις σκοπιμότητες.

      Διαγραφή
  6. Κάποιος που γνωρίζεις, όχι ένας περαστικός, γράφει ότι αναδημοσίευσες μία σαχλαμάρα και δε μετράς τη σοβαρότητα.
    Απαντάς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (για να μιμηθώ το στυλ σου) λέγοντάς τον κομματόσκυλο, σοβαροφανή, ψευδόμενο συκοφάντη, εντεταλμένο του κόμματος σε κατάντια.
    Μετά τη (με προσπάθεια) συγκρατημένη αντίδρασή του, τονίζεις πρώτα ότι δεν φταις εσύ κι αντί να ζητήσεις συγνώμη τον χαρακτηρίζεις νευρωτικό.
    Δύο σημειώσεις:
    1. Αν το έκανα εγώ αυτό σε έναν τυχαίο (όχι σε κάποιον που γνωρίζω) θα ήμουν σταλινικός και ποιος ξέρει τι άλλο.
    2. Σε καλώ πολύ σοβαρά να σταματήσεις να παίρνεις τόσο σοβαρά τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι δεν απαντάς στα περί αποκλειστικότητας
      Πάλι δεν λες σε τι ψεύδεται η ανακοίνωση κλπ
      Κάνεις ανακεφαλαίωση των σημερινών μας φιλοφρονήσεων που βαριέμαι να ανασκευάσω γραπτώς-άσε που δεν ενδιαφέρει άλλους-θα είναι λοιπόν προφορικως..

      Διαγραφή
  7. Και μην ξεχάσεις τα "smile" για γαρνιτούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή