Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Κατά λάθος...μας δουλεύουν

thepressproject.gr

Η ΕΛΑΣ αποκάλυψε «κατά λάθος» στοιχεία προστατευόμενων μαρτύρων

Από την κατάθεση που έδωσε στη δημοσιότητα προκύπτουν τα πλήρη στοιχεία μαρτύρων που μιλούν για τη Χ.Α. ενώ έχουν τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας
Ξέχασαν στη δικογραφία τα στοιχεία του ανώνυμου μάρτυρα, πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής

Ουσιαστικά στην αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας της διεύθυνσης και του τηλεφώνου του ανώνυμου μάρτυρα, πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής που κατέθεσε στην προκαταρκτική εξέταση στον Άρειο Πάγο προέβησαν, προφανώς κατά λάθος, οι διωκτικές αρχές, αφού στη δικογραφία που διανεμήθηκε στους δικηγόρους της υπόθεσης υπάρχει ανεπίσημο έγγραφο με τα στοιχεία όλων των μαρτύρων, ακόμη και του συγκεκριμένου. 
Από τα όσα λέει ο ίδιος στην κατάθεσή του προκύπτει η περιοχή της διαμονής του, ενώ στο ανεπίσημο έγγραφο (σημειώσεις των διωκτικών αρχών πάνω σε ένα χαρτί) προκύπτει η ίδια περιοχή κατοικίας με τα πλήρη στοιχεία του, δηλαδή το ονοματεπώνυμό του, το τηλέφωνο της συζύγού του, η διεύθυνση κατοικίας του.

Το συγκεκριμένο χειρόγραφο σημείωμα προφανώς συμπεριελήφθη από λάθος στη δικογραφία. στην οποία αναφέρονται το ονοματεπώνυμό του, το τηλέφωνό του και η διεύθυνση κατοικίας του.

Μάλιστα, αυτή τη δικογραφία έχουν ήδη στα χέρια τους τουλάχιστον 50 δικηγόροι
Ο συγκεκριμένος μάρτυρας είχε καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες υπό απόλυτη μυστικότητα παρέχοντας κρίσιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας και τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Άλλωστε οι διωκτικές αρχές είχαν αναλάβει τη φρούρηση και την ανωνυμία του συγκεκριμένου προσώπου, γεγονός που τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου