Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πλυθείτε κι έρχομαι, εξ εσπερίας


"..Τη δημιουργία κίνησης Ελλήνων πολιτών με την οποία θα κατέλθει στις ευρωεκλογές του επομένου Μαΐου στην Ελλάδα ανακοίνωσε με συνέντευξή του στη REAL NEWS ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης...."

Ότι και να πεις το φαγοπότι είναι περισσότερο και καλύτερο σε μια κατεχόμενη χώρα της ανομίας των πολιτικών.Τι,θα μείνει ευρωβουλευτής μια ζωή?

Με τη κατάλληλη καραμπόλα σε ποσοστά,μέχρι και πρωθυπουργό τον κάνουν,ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ.Δες το Μόντι και τους εδώ φτυσμένους, πως ΤΡΟΥΠΩΣΑΝ στο γκουβέρνο.

Το σκέφτηκε λοιπόν,για την αποστολή που του πρότειναν.Εντάξει υπάρχουν οι Φούχτελ και οι Ραϊχενμπαχ,για άλλους ρόλους,αλλά και αλλιώς δουλεύει το ελληνικό όνομα και brand name.

Έτσι το αποφάσισε.
Και θα μας πείσει ότι αυτό που μας λείπει είναι ένα νέο φιλοευρωπαϊκό κόμμα όπως δηλώνει γενικά,κι αυτός ως Γερμανό-Έλληνας με ΟΛΑ τα προτερήματα και κανένα ελάττωμα των φυλών,θα μας δείξει το δρόμο προς τη σωτηρία.

Κατά περίεργο τρόπο αυτό που μου θύμισε ήταν οι Φαναριώτες,και οι Ιεραπόστολοι στους αποδεκατισμένους ιθαγενείς των αποικιών.


4 σχόλια:

  1. εν είναι το ερώτημα...

    τι εσωτερικές δυνάμεις έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω akrat τι ονομάζεις "εσωτερικές δυνάμεις" αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν χρειάζονται.Τα παραδείγματα πολλά.

      Διαγραφή
  2. περιμένουμε τα κανάλια για προώθηση ή θα μείνουν πιστά στους παλιούς γνωστούς συμμορίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκεί θα παιχτεί.΄Οπως έφτιαξαν το Καρατζαφέρη,το Κουβέλη,τη ΧΑ,μπορούν αν χρειαστεί να φτάξουν κι αυτόν.

      Διαγραφή